Snelstartgids om een nieuw boek toe te voegen

Stap 5: Controleren en publiceren

Op het tabblad 'Controleren' kunt u controleren of alle informatie correct is voordat u het boek publiceert. Als u ziet dat er iets niet klopt, klikt u op dat veld. U gaat dan naar een eerder tabblad.

Wanneer u tevreden bent met de instellingen voor uw boek, klikt u op de knop Publiceren. Het boek wordt binnen 24 uur gepubliceerd.

Boekdetails

Controleer onder 'Boekdetails' of de informatie in de volgende velden juist is:
  • Titel
  • Auteur
  • Beschrijving
  • Genres
  • Uitgever

Content en omslag

Onder 'Content en omslag' controleert u of alle content correct is geüpload.

Prijzen van boeken

Controleer onder 'Prijzen van boeken' of de informatie in de volgende velden juist is:

• Land
  • Je prijs