Kirjan lisäämisen pikaopas

Vaihe 5: Tarkistus ja julkaiseminen

Vahvista Tarkistus-välilehdeltä ennen kirjan julkaisemista, että kaikki tiedot pitävät paikkansa. Jos huomaat ongelmakohdan, palaa aiemmalle välilehdelle klikkaamalla kohdan kenttää.

Kun olet tyytyväinen kirjan asetuksiin, valitse Julkaise. Kirja julkaistaan verkossa 24 tunnin sisällä.

Kirjan tiedot

Tarkista seuraavat kirjan tietokentät:
  • Nimi
  • Tekijä
  • Kuvaus
  • Genret
  • Julkaisija

Sisältö ja kansi

Tarkista Sisältö ja kansi ‑kohdasta, että kaikki sisältö on lähetetty oikein.

Kirjojen hinnat

Tarkista Kirjojen hinnat -kohdasta seuraavien kenttien tiedot:

• Maa
  • Oma hinta