Startguide for tilføjelse af en ny bog

Trin 5: Gennemgå, og udgiv

På fanen Gennemgå kan du tjekke, om alle oplysningerne er korrekte, før du udgiver bogen. Hvis du finder nogen fejl, skal du klikke på feltet med fejl for at gå til den forrige fane.

Når du er tilfreds med bogindstillingerne, skal du klikke på knappen Udgiv. Bogen udgives inden for 24 timer.

Bogoplysninger

Tjek, at oplysningerne i følgende felter under "Bogoplysninger" er korrekte:
  • Titel
  • Forfatter
  • Beskrivelse
  • Genrer
  • Udgiver

Indhold og omslag

Sørg for, at alt dit indhold er uploadet korrekt under "Indhold og omslag".

Bogpriser

Tjek, at oplysningerne i følgende felter under "Bogpriser" er korrekte:

• Land
  • Din pris

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin:

Luk søgning
Google-apps