Guia d'inici ràpid per afegir un llibre nou

Pas 5: revisa i publica el llibre

A la pestanya Revisió, pots confirmar que tota la informació sigui correcta abans de publicar el llibre. Si descobreixes algun problema, fes clic al camp corresponent per anar a la pestanya anterior.

Quan la configuració del llibre et sembli correcta, fes clic al botó Publica. El llibre es publicarà en un termini de 24 hores.

Informació detallada del llibre

A "Informació detallada del llibre", comprova que la informació dels camps següents sigui correcta:
  • Títol
  • Autor
  • Descripció
  • Gèneres
  • Editor

Contingut i portada

A "Contingut i portada", assegura't que el contingut s'hagi penjat correctament.

Preus del llibre

A "Preus del llibre", comprova que la informació dels camps següents sigui correcta:

• País
  • El teu preu