Voeg 'n nuwe kitsbegin-gids vir boeke by

Stap 5: Hersien en publiseer

Bevestig in die Hersien-oortjie dat al die inligting korrek is voordat jy die boek publiseer. As jy enige kwessies opmerk, kan jy op die veld klik. Jy sal na die vorige oortjie geneem word.

Klik die Publiseer-knoppie sodra jy met boekinstellings tevrede is. Hierdie boek sal binne 24 uur gepubliseer word.

Boekbesonderhede

Maak onder "Boekbesonderhede" seker dat die inligting in die volgende velde korrek is:
  • Titel
  • Outeur
  • Beskrywing
  • Genres
  • Uitgewer

Inhoud en omslag

Maak onder "Inhoud en omslag" seker dat al jou inhoud behoorlik opgelaai is.

Boekpryse

Maak onder "Boekpryse" seker dat die inligting in die volgende velde korrek is:

• Land
  • Jou prys