Snelstartgids om een nieuw boek toe te voegen

Stap 4: Prijsinstellingen opgeven

Op het tabblad Prijzen kunt u de verkoopprijzen van uw boek instellen. Ga als volgt te werk om prijsinstellingen toe te voegen:
  1. Klik naast de valuta op de pijl-omlaag pijl-omlaag en selecteer de valuta.
  2. Voer de prijs in.
  3. Klik in het veld naast de prijs op de pijl-omlaag pijl-omlaag en selecteer waar de prijs van toepassing is.
    1. Als u naar een land in de lijst wilt gaan, voert u de eerste letter van de landnaam in.
    2. Als u Wereldwijd of Eurozone selecteert, kunt u onder Exclusief de landen selecteren die u wilt uitsluiten.
  4. Als u meer prijzen wilt toevoegen, klikt u op Prijs toevoegen en herhaalt u stap 1 tot en met 4.
  5. Klik op Opslaan en doorgaan.

Meer informatie over valutaconversie voor boeken en prijzen van boeken op Google Play.

Geavanceerde instellingen

U kunt ook geavanceerde prijsinstellingen toevoegen aan uw boek.

Volledige lijst met geavanceerde instellingen

• Is de prijs inclusief btw?
  •  Zijn er vaste-prijswetten van toepassing? (Deze optie is alleen beschikbaar als u heeft aangegeven dat wetgeving met betrekking tot vaste prijzen geldt voor een van uw verkoopregio's. )
  • Ingangsdatums (optioneel)

Meer informatie over geavanceerde instellingen voor prijzen van boeken.

Omgerekende prijzen

Als valutaconversie is ingeschakeld in het Partnercentrum, kunt u één prijs opgeven die Google kan omrekenen voor alle landen waarin we boeken verkopen. Desgewenst kunt u zelfs meerdere basisprijzen opgeven en aangeven voor welke landen u elke basisprijs wilt laten omrekenen. Meer informatie over valutaconversie voor boeken op Google Play.