Hurtigstartveiledning for å legge til nye bøker

Trinn 3: Last opp innholds- og omslagsfiler

På Innhold-fanen laster du opp filer for innholdet og omslaget til boken.

Grunnleggende krav

Her er de grunnleggende kravene til innholdet og omslaget til boken din:

• Typer filer vi kan behandle:
    • PDF og EPUB for innholdet
    • JPEG, TIFF, ZIP, PDF og PNG for omslagene
  • Maksimal filstørrelse er 2 GB per fil

En fullstendig liste over krav, deriblant hvilke navn du gir filene, finner du i kravene til filer og opplasting.

Filenes behandlingsstatus

Google behandler filene dine for å gjøre dem tilgjengelige på plattformene våre. Du ser behandlingsstatusen til filene dine på Innhold-fanen. For å få mer informasjon om behandlingsstatusene, les forklaringene av bokstatusmeldingene.

Innholdsvurderere

Du kan sjekke hvordan boken din vises på Google Play, ved å legge til innholdsvurderere. De kan lese boken på en hvilken som helst støttet enhet uten å måtte kjøpe den. Du kan gi innholdsvurderere tilgang til bøker før de er tilgjengelige for salg. Finn ut mer om innholdsvurderingen.