Guia d'inici ràpid per afegir un llibre nou

Pas 3: penja els fitxers de contingut i de portada

A la pestanya Fitxers de contingut, pots penjar fitxers per al contingut i per a la portada del llibre.

Requisits bàsics

A continuació t'indiquem els requisits bàsics per penjar el contingut i la portada del llibre:

• Tipus de fitxers que podem processar:
    • PDF i EPUB per al contingut
    • JPEG, TIFF, ZIP, PDF i PNG per a les portades
  • Mida màxima de 2 GB per fitxer

Per obtenir una llista completa dels requisits, incloent-hi el nom que han de tenir els fitxers, consulta els requisits de pujada i fitxers.

Estat de processament dels fitxers

Google processarà els fitxers perquè estiguin disponibles a les nostres plataformes. Pots consultar l'estat de processament dels fitxers a la pestanya Contingut. Per obtenir més informació sobre els estats de processament, llegeix sobre les explicacions dels missatges d'estat del llibre.

Revisors de contingut

Pots afegir revisors de contingut per comprovar com es mostra el llibre a Google Play. Els revisors poden llegir el llibre en qualsevol dispositiu sense haver de comprar-lo. Pots assignar un llibre a revisors de contingut fins i tot abans que estigui disponible per a la venda. Obtén més informació sobre la revisió de contingut.