Snabbstartsguide: Så här lägger du till en ny bok

Steg 1: Lägg till en ny bok

Så här lägger du till en ny bok i partnercentret för Play Böcker:
  1. Logga in på partnercentret för Play Böcker.
  2. Klicka på Bokkatalog på navigeringspanelen till vänster.
  3. Klicka på Lägg till bok.
  4. Om det finns flera mallar i kontot väljer du vilken mall som ska användas. Läs mer om mallar.
  5. Välj önskat säljalternativ.
  6. Välj ett bok-id.
    1. Om boken saknar ISBN-nummer eller EAN-kod väljer du Generera GGKEY (Googles bok-id). Boken tilldelas ett GGKEY-id när du klickar på Spara och fortsätt.
    2. Om du använder ISBN eller EAN anger du ISBN-numret eller EAN-koden i fältet för det.
      När du har angett ett ISBN-nummer eller en EAN-kod går uppgiften inte att ändra. Läs mer om ISBN-nummer
  7.  ​Klicka på Spara och fortsätt.