Snelstartgids om een nieuw boek toe te voegen

Stap 1: Een nieuw boek toevoegen

Een nieuw boek toevoegen aan het Partnercentrum voor Boeken:
  1. Log in bij het Partnercentrum voor Play Boeken.
  2. Klik links in het navigatievenster op Boekencatalogus.
  3. Klik op Boek toevoegen.
  4. Als uw account meerdere templates heeft, selecteert u welke template u wilt toepassen. Meer informatie over templates.
  5. Selecteer de gewenste verkoopoptie.
  6. Selecteer een boek-ID.
    1. Als u geen ISBN of EAN heeft, selecteert u Een Google-boek-ID (GGKEY) genereren. Als u op 'Opslaan en doorgaan' klikt, wordt er een GGKEY-ID aan u toegewezen.
    2. Als u een ISBN of EAN gebruikt, geeft u dit op in het daarvoor bestemde veld.
      Zodra u een ISBN of EAN heeft opgegeven, kan dit niet meer worden gewijzigd. Meer informatie over ISBN-nummers
  7. Klik op Opslaan en doorgaan.