Guia d'inici ràpid per afegir un llibre nou

Pas 1: afegeix un llibre nou

Per afegir un llibre nou al Centre per a partners de Google Llibres, segueix aquests passos:
  1. Inicia la sessió al Centre per a partners de Google Llibres.
  2. Al tauler de navegació esquerre, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic a Afegeix un llibre.
  4. Si el compte té diverses plantilles, selecciona la plantilla que vols aplicar. Obtén més informació sobre les plantilles.
  5. Selecciona l'opció de venda que vols fer servir.
  6. Selecciona un identificador per al llibre.
    1. Si no tens un ISBN o EAN, selecciona Obtén un identificador de llibre de Google (GGKEY). L'identificador GGKEY s'assignarà un cop facis clic a Desa i Continua.
    2. Si fas servir un ISBN o EAN, introdueix-lo al camp indicat.
      Tingues en compte que l'ISBN o EAN no es pot canviar després d'introduir-lo. Obtén més informació sobre els ISBN
  7.  ​Fes clic a Desa i continua.