Voeg 'n nuwe kitsbegin-gids vir boeke by

Stap 1: Voeg 'n nuwe boek by

Voeg só 'n nuwe boek in die Boeke-vennootsentrum by:
  1. Meld by die Play Boeke-vennootsentrum aan.
  2. Klik Boekkatalogus op die navigasiepaneel aan die linkerkant.
  3. Klik Voeg boek by.
  4. Kies watter template om toe te pas as jou rekening veelvuldige template het. Kom meer te wete oor template.
  5. Kies watter opsie jy graag wil kies.
  6. Kies 'n boek-ID.
    1. Kies Kry 'n Google-boek-ID (GGKEY) as jy nie 'n ISBN of EAN het nie. 'n GGKEY-identifiseerder sal aan jou toegeken word sodra jy Stoor en Gaan Voort klik.
    2. Voer die ISBN of EAN in by die veld wat verskaf is as jy dit gebruik.
      Sodra jy 'n ISBN of EAN ingevoer het, kan dit nie verander word nie. Kom meer te wete oor ISBN'e
  7.  ​Klik Stoor en Gaan Voort.