Endringer i lovene om avgift for varer og tjenester (GST – Goods and Services tax) for India i 2017

På grunn av en endring i lovene for Goods and Services Tax (GST) i India kommer Google fra 1. juli 2017 til å være ansvarlig for å beregne, belaste og overføre GST for kjøp på Google Play Bøker av kunder i India. GST-satsen er 18 % for kjøp fra indiske kunder.

Denne endringen gjelder for alle kjøp av bøker som koster penger, som gjøres av kunder i India, selv om bedriften din ikke befinner seg i India. Inntektene dine for salg til kunder i India kan påvirkes på følgende måter:

• Priser eksklusive avgifter: Hvis du oppgir priser eksklusive avgifter i India (IN), endres ikke inntektsandelen din for salg i India, ettersom inntektsandeler alltid regnes ut basert på priser eksklusive avgifter. Kundene må imidlertid betale avgiftene, så den effektive prisen på bøkene dine øker.
  • Priser inklusive avgifter: Hvis du oppgir priser inklusive avgifter for India (IN), går inntekten din av salg i India ned med cirka 18 prosent, siden vi trekker GST-avgiften fra listeprisen før inntektsdelingen beregnes.