Ændringer af afgifter på varer og tjenesteydelser (GST, Goods and Services Tax) i Indien i 2017

Fra og med den 1. juli 2017 er Google, på grund af en ændring af loven om afgifter på varer og tjenesteydelser (GST, Goods and Services Tax) i Indien, ansvarlig for at bestemme, opkræve og betale GST for køb i Google Play Bøger, som foretages af kunder i Indien. GST-satsen er 18 % for køb, der foretages af kunder i Indien.

Denne ændring gælder for alle køb af bøger, der foretages af kunder i Indien, også selvom din virksomhed ikke befinder sig i Indien. Dette kan påvirke din indtjening ved salg til kunder i Indien således:

• Priser ekskl. afgifter: Hvis du angiver priser ekskl. afgifter i Indien, ændres din omsætningsandel for salg i Indien ikke, da omsætningsandelen altid er blevet beregnet uden afgifter. Kunderne skal dog betale afgiften, så den reelle pris på dine bøger vil stige.
  • Priser inkl. afgifter: Hvis du angiver priser inkl. afgifter i Indien, falder din omsætning for salg i Indien med ca. 18 procent, da vi trækker GST-afgifter fra listeprisen, inden vi beregner omsætningsandelen.