Endringer i avgiften for varer og tjenester (GST – Goods and Services Tax) for Australia i 2017

På grunn av en endring i lovene om Goods and Services Tax (GST) i Australia er Google fra 1. juli 2017 ansvarlig for å beregne, belaste og overføre en GST-avgift på 10 prosent på kjøp som gjøres på Google Play Bøker av kunder i Australia, på vegne av de fleste partnere (se unntakene nedenfor).

Denne endringen gjelder for alle kjøp av bøker som koster penger, som gjøres av kunder i Australia. (Hvis du har byråvilkår på Google Play Bøker og bedriften din befinner seg i Australia, er du fortsatt ansvarlig for å beregne, belaste og overføre GST for kjøp som gjøres på Google Play Bøker av australske kunder, der dette er aktuelt.)

Denne endringen kan påvirke inntektene dine for salg til kunder i Australia på følgende måter:

• Priser eksklusive avgifter: Hvis du oppgir priser eksklusive avgifter for Australia (AU), endres ikke inntektsandelen din for salg i Australia, ettersom inntektsdeling alltid regnes ut basert på priser eksklusive avgifter. Kundene må imidlertid betale avgiftene, så den effektive prisen på bøkene dine øker.
  • Priser inklusive avgifter: Hvis du oppgir priser inklusive avgifter for Australia (AU), går inntekten din fra salg i Australia ned med cirka 10 prosent, siden vi trekker GST-avgiften på 10 prosent fra listeprisen før inntektsdelingen beregnes.