Yritystietojen vahvistaminen

Sinun täytyy vahvistaa yritystietosi, jos pankkitilisi sijaitsee jossakin seuraavista maista ja myyntisi on merkittävää (noin 1 000 € tai vastaava määrä Ison-Britannian puntia):

• Itävalta
  • Belgia
  • Bulgaria
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Viro
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Kreikka
  • Unkari
  • Islanti
  • Irlanti
  • Italia
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Liettua
  • Luxemburg
  • Malta
  • Alankomaat
  • Norja
  • Puola
  • Portugali
  • Romania
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Iso-Britannia

Etsi ensin maksuprofiilisi tunnus Yhteistyökumppanikeskuksen Maksukeskuksesta. Se näytetään maksuprofiilisi vieressä.

Kun olet kirjoittanut maksuprofiilin tunnuksen ylös, viimeistele kauppiaan tunnistaminen ja valitse yritystyyppi. Täytä seuraavalla sivulla oleva lomake ja lähetä se. Vahvistusprosessi voi kestää muutaman arkipäivän.