Modtag betaling for din indtjening

Vigtigt!

• Google Play-partnere kan sælge e-bøger og lydbøger i udvalgte lande/regioner. De funktioner, der er beskrevet her, er ikke tilgængelige i alle lande/regioner.
  • Forudbestillinger giver kunderne mulighed for at bestille – men ikke læse – din bog før udgivelsesdatoen. De kunder, der har forudbestilt din bog, bliver debiteret for købet og får adgang til bogen på udgivelsesdatoen.
  • På grund af lovkrav kan Google ikke give mulighed for forudbestilling i Indien. I Indien bliver din bog med andre ord først tilgængelig i Google Play Butik på den dato, hvor den sættes til salg.
  • Inden du uploader nogen filer, skal du sørge for, at dit indhold er i overensstemmelse med Googles retningslinjer. Læs vores indholdspolitikker for udgivere af bøger i Google Play, hvis du har tænkt dig at sælge dine bøger via Google Play.
  • Tallene i rapporterne med salgstal pr. måned stemmer ikke nødvendigvis helt overens med dine månedlige betalinger. Gå til Google Play-indtjeningsrapporter for at få adgang til en finansiel rapport, der stemmer overens med din betaling.

Vigtigt! Hvis du er gået glip af en forventet betaling, skal du logge ind på Play Bogpartnercenter, og gå til Betalingscenter. Rediger hver betalingsprofil for at finde underretninger om problemer, der forhindrer betalinger.

Sådan modtager du betalinger:

Betalingsmetoder

Opret en betalingsprofil for at angive den bankkonto, hvor du gerne vil modtage din indtjening.

Elektronisk pengeoverførsel

Med en elektronisk pengeoverførsel overføres din indtjening fra Google Play direkte til din bankkonto. Elektronisk pengeoverførsel er Googles anbefalede betalingsmetode, og indbetalinger foretages i den lokale valuta for den bankkonto, du angiver.

Bankoverførsel

Ved bankkonti i nogle lande udbetaler Google i amerikanske dollars via bankoverførsel. Du kan se, om dit land kan modtage betalinger via bankoverførsel, på listen over de lande, der understøttes til betaling.

Google kan på nuværende tidspunkt ikke tilbyde alternative betalingsmetoder for salgsindtægter for bøger i Google Play.

Betalingsplan

Vigtigt! Google foretager ikke betalinger i weekender eller på helligdage. Der kan gå op til 3 yderligere hverdage, før betalingen er registreret på din konto. Kontakt din bank for at få flere oplysninger om behandlingstiden for elektroniske overførsler.

Du kan se Googles forpligtelser i forbindelse med betaling af din andel af salgsindtægterne i tillægget til Google Editions eller aftalen for Google Bøger og Google Play Bøger. Hvis din bankkonto er bekræftet, og du har en minimumsaldo, foretager Google en betaling den 15. i hver måned eller på den næste hverdag, som varierer fra område til område. Denne betaling baseres på alle de finansielle transaktioner, f.eks. salg, refusioner eller tilbageførsler, der har fundet sted i løbet af den foregående kalendermåned.

Minimumssaldo for betaling

Betalinger via bankoverførsel kræver en saldo på mindst 100 USD. Få flere oplysninger om bankoverførsler.

Minimumssaldoen for elektroniske pengeoverførsler varierer afhængigt af valutaen i betalingen. Ved betalinger i amerikanske dollar er minimumsbeløbet 1,00 USD. Minimumsbeløbet ved betaling i andre valutaer er i samme størrelsesorden. Du kan tjekke dette beløb ved at gå til Betalingscenter, redigere din betalingsprofil og derefter tjekke den grænse, der er angivet i betalingsplanen.

Hvis du har flere betalingsprofiler, modtager du en separat betaling for hver profil, som er underlagt sit eget minimumsbeløb.

Rapporter

Indtjeningsrapporter genereres på månedsbasis. Se, hvordan du får adgang til og læser indtjeningsrapporter.

Skatteoplysninger til europæiske partnere

Du skal muligvis angive Googles VAT-nummer i forbindelse med skatteindberetning.

• Google Irelands VAT-nummer: IE6388047V
  • Google Irelands fulde navn og adresse:
    Google Ireland,
    Gordon House,
    Barrow Street,
    Dublin 4,
    Irland