Rebre pagaments dels guanys

Important:

• Els partners de Google Play poden vendre llibres electrònics i audiollibres en determinats països o regions. Les funcions que es descriuen aquí no estan disponibles en tots els països o regions.
  • Les reserves permeten als clients fer una comanda del teu llibre, sense poder llegir-lo, abans de la data de llançament. Quan arribi la data de llançament, s'efectuarà el càrrec corresponent als usuaris que hagin reservat el llibre i hi tindran accés.
  • A causa dels requisits reguladors, Google no pot oferir reserves a l'Índia. El llibre estarà disponible a Google Play Store a l'Índia en la data de sortida a la venda.
  • Abans de penjar els fitxers, assegura't que el contingut compleixi les directrius de Google. Si tens previst vendre els llibres a Google Play, consulta les nostres polítiques de continguts per a editors de llibres a Google Play.
  • Els informes de vendes per mes no proporcionen necessàriament dades que coincideixin amb els teus pagaments mensuals. Per veure un informe financer que coincideixi amb el teu pagament, ves a Informes de guanys de Google Play.

Important: si no t'ha arribat un pagament que hauries d'haver rebut, inicia la sessió al Centre per a partners de Llibres i ves al Centre de pagaments. Per rebre alertes sobre problemes que impedeixen els pagaments, edita cada perfil de pagaments.

Per rebre pagaments:

Formes de pagament

Per especificar el compte bancari en què vols rebre els guanys, configura un perfil de pagaments.

Transferència electrònica de fons (EFT)

Amb la transferència electrònica de fons (EFT), els teus guanys de Google Play s'ingressen directament al teu compte bancari. Google recomana utilitzar aquest tipus de transferència per als pagaments. Rebràs els ingressos en la moneda local del compte bancari que indiquis.

Transferència bancària

Per als comptes bancaris d'alguns països, Google fa ingressos mitjançant transferències bancàries en dòlars dels EUA. Per comprovar si el teu país pot rebre pagaments per transferència bancària, consulta la llista de països admesos per rebre pagaments.

En aquests moments, Google no ofereix cap altra forma de pagament per als ingressos derivats de les vendes de llibres a Google Play.

Calendari de pagaments

Important: Google no fa pagaments durant els caps de setmana ni en dies festius. El teu banc pot tardar fins a tres dies laborables més a registrar el pagament al compte. Per obtenir més informació sobre el termini que té establert el teu banc per cobrar els fons ingressats electrònicament, contacta amb el teu assessor bancari.

Les obligacions de Google en relació amb el pagament de la teva part dels ingressos per vendes es poden trobar a l'Annex de Google Editions o a l'acord de Google Llibres i de Google Play Llibres. Si el teu compte bancari està verificat i tens un saldo mínim, Google iniciarà un pagament el dia 15 de cada mes o el dia laborable següent, que pot variar en funció de la regió. Aquest pagament es basa en totes les transaccions financeres (com ara vendes, reembossaments o retrocessions) que s'hagin produït durant el mes natural anterior.

Saldo mínim del pagament

Per fer pagaments per transferència bancària es requereix un saldo mínim de 100 USD. Obtén més informació sobre les transferències bancàries.

El saldo mínim per a les transferències electròniques de fons varia en funció de la moneda de pagament. Per als pagaments en dòlars dels EUA, la quantitat mínima és d'1 USD. Els imports mínims per a altres monedes són similars. Per consultar aquest import, visita el Centre de pagaments, edita el teu perfil de pagaments i, a continuació, comprova el llindar que figura al calendari de pagaments.

Si tens diversos perfils de pagament, rebràs un pagament individual per a cada perfil i cadascun estarà subjecte al seu import de pagament mínim.

Informes

Els informes de guanys es generen mensualment. Obtén informació sobre com pots accedir als informes de guanys i llegir-los.

Informació fiscal per als partners europeus

És possible que calgui el número d'IVA de Google per a la declaració d'impostos.

• Número d'IVA de Google Ireland: IE6388047V
  • Nom complet i adreça de Google Ireland:
    Google Ireland,
    Gordon House,
    Barrow Street,
    Dublín, 4
    Irlanda