Gør din bog tilgængelig uden beregning i Google Play

Vigtigt!

• Google Play-partnere kan sælge e-bøger og lydbøger i udvalgte lande/regioner. De funktioner, der er beskrevet her, er ikke tilgængelige i alle lande/regioner.
  • Forudbestillinger giver kunderne mulighed for at bestille – men ikke læse – din bog før udgivelsesdatoen. De kunder, der har forudbestilt din bog, bliver debiteret for købet og får adgang til bogen på udgivelsesdatoen.
  • På grund af lovkrav kan Google ikke give mulighed for forudbestilling i Indien. I Indien bliver din bog med andre ord først tilgængelig i Google Play Butik på den dato, hvor den sættes til salg.
  • Inden du uploader nogen filer, skal du sørge for, at dit indhold er i overensstemmelse med Googles retningslinjer. Læs vores indholdspolitikker for udgivere af bøger i Google Play, hvis du har tænkt dig at sælge dine bøger via Google Play.
  • Tallene i rapporterne med salgstal pr. måned stemmer ikke nødvendigvis helt overens med dine månedlige betalinger. Gå til Google Play-indtjeningsrapporter for at få adgang til en finansiel rapport, der stemmer overens med din betaling.

Du kan gøre din bog tilgængelig uden beregning i Google Play ved at følge vores almindelige procedure for indsendelse.

• Din bog skal være tilgængelig for forhåndsvisning i Google Bøger. Procentdelen for forhåndsvisning i Google Bøger er en separat indstilling, der ikke har noget at gøre med, om din bog er tilgængelig uden beregning i Google Play eller ej. Hvis du vil have, at brugerne skal kunne læse hele din bog i Google Bøger, skal du indstille forhåndsvisningstypen til 100 % på fanen "Indstillinger". Du kan også gøre det muligt at downloade din bog direkte i Google Bøger.

• Du skal stadig angive betalingsindstillinger. Hvis du har oprettet din konto efter juli 2014, har du muligvis allerede angivet de påkrævede betalingsoplysninger ved tilmelding. Hvis ikke, skal du oprette en betalingsprofil med din virksomhedsadresse, der er tilknyttet et salgsområde. Hvis du gør alle dine bøger tilgængelige uden beregning, behøver du ikke at tilføje dine bankkontooplysninger. Du kan få flere oplysninger ved at gå til siden til konfiguration af dine betalingsindstillinger.

• Angiv en listepris på 0 for bogen. Du kan gøre dette på fanen Prissætning for bogen. Sørg for at angive, i hvilken valuta og hvilke lande eller områder, bogen skal være tilgængelig uden beregning. Aktivér valutaomregning for nemt at anvende prisen på nul i andre lande eller områder.

• Du kan gøre dine bøger tilgængelige uden beregning i en begrænset periode. Du kan angive start-og slutdatoer for priserne. Hvis du vil angive prisens varighed, skal du trykke på "Vis yderligere indstillinger" under prisen. Afhængigt af køberens tidszone gælder prisen fra kl. 24.00 på startdatoen til kl. 23.59 på slutdatoen. Hvis din bog skal være tilgængelig for salg efter kampagneperioden, skal du sørge for at angive en pris, der er gældende bagefter.

• Du kan vælge at aktivere administration af digitale rettigheder (DRM, Digital Rights Management) for de af dine bøger, der er tilgængelige uden betaling. Administration af digitale rettigheder kan også konfigureres på fanen "Indstillinger".

Tip! Valutaomregning er som standard aktiveret på konti, der er oprettet efter juli 2014.