Crear i gestionar campanyes de preus promocionals

Pots:

• Oferir descomptes durant un temps limitat per als llibres que tens a Google Play. Fes-ho al Centre per a partners.
  • Configurar una promoció per canviar el preu segons catàleg del llibre durant un interval de dates concret.
    • Durant aquest període, el llibre es pot destacar a Google Play Store o en correus electrònics de màrqueting de Google Play. Després, el llibre tornarà a tenir el preu segons catàleg original.

Consell: per promocionar un llibre, ha d'estar ja a la venda.

Crear una promoció

Per programar una promoció nova, fes clic a Selecciona el tipus de promoció i, a continuació, Preus promocionals.

Has de proporcionar:

• El nom de la promoció.
  • La data d'inici: la promoció entrarà en vigor a les 00:00 del dia indicat segons la zona horària més avançada en què el llibre estigui disponible per comprar-lo.
  • La data de finalització: la promoció caducarà a les 23:59 d'aquest dia segons la zona horària més avançada en què el llibre estigui disponible per comprar-lo.
    • Per crear una promoció d'un dia, utilitza les mateixes dates d'inici i de finalització.
  • Els llibres que vols incloure a la promoció.

Seleccionar llibres

1. A la llista desplegable que hi ha a sota d'"Identificador", selecciona els llibres que vols incloure a la promoció.
  2. Selecciona els criteris de promoció de cada llibre:
    • País.
    • Moneda.
    • Preu promocional.
    • Per afegir més preus promocionals o monedes, fes clic a Afegeix .

Consell: també pots afegir preus promocionals de manera massiva seleccionant Utilitza un fitxer CSV.

Consultar els detalls

Important: durant el transcurs d'una promoció, els preus promocionals no es veuran reflectits a les pestanyes Preus de les pàgines de detalls dels llibres.

A la pestanya "Preus promocionals", pots veure una llista de les teves promocions amb els detalls corresponents:

• Nombre de títols inclosos
  • Dates d'inici i de finalització
  • Estat de la promoció

També pots baixar un informe de la promoció.

Consell: per obtenir més informació, fes clic al nom de la promoció. Trobaràs una llista de llibres inclosos a la promoció i els seus preus promocionals.

Editar una promoció

No pots editar els detalls d'una promoció existent. Per posar-la en pausa, suprimir-la, finalitzar-la o duplicar-la, fes clic a Edita la promoció.

Important: no pots sobreescriure una promoció creant-ne una altra amb el mateix nom. Has de suprimir la promoció anterior abans de crear la de substitució.

Suprimir una promoció

Per suprimir una promoció programada abans no comenci:

1. Al costat de la promoció, fes clic a Edita la promoció i, a continuació, Suprimeix.
  2. La fitxa se suprimirà de la pàgina.

Per suprimir una promoció en curs:

1. Al costat de la promoció, fes clic a Edita la promoció i, a continuació, Finalitza.
  2. L'estat de la promoció canvia a "Finalitzada" i s'actualitza la data de finalització.
    • En un termini de 24 hores, els preus promocionals es deixaran d'aplicar als teus llibres.

Utilitzar un fitxer CSV per als preus promocionals

Per aplicar preus promocionals de manera massiva, pots penjar un fitxer CSV.

1. A "Selecció de llibres", selecciona Cerca llibres o penja un CSV.
  2. Selecciona Penja un fitxer CSV mitjançant la plantilla.
  3. Obre la plantilla amb un programa de fulls de càlcul.

Nota: les capçaleres de columna no són iguals que les del fitxer CSV baixat del catàleg de llibres.

Capçaleres de columna obligatòries

Important: només s'accepten les capçaleres de columna següents.

• ISBN Identificador
    • En aquesta columna, proporciona els ISBN.
  • Títol
    • Aquesta columna es pot deixar en blanc.
  • Moneda
    • Utilitza aquesta columna per definir un preu promocional sense la conversió de moneda. Per exemple, pots posar el preu com a 1,99 USD per als Estats Units i 1,99 GBP per al Regne Unit.
  • Import
    • Introdueix el preu promocional.
    • No hi incloguis el símbol de moneda.
  • Països
    • Països on s'ha d'aplicar la promoció.

• Per permetre els preus promocionals en països que utilitzen una altra moneda, la conversió de moneda ha d'estar activada.

Format i codificació

Desa la fitxa de llibres en promoció com un fitxer CSV separat per tabulacions amb codificació Unicode (UTF-16LE).

Errors

Si es produeix cap problema quan processis el fitxer CSV, l'estat de la promoció serà "Amb errors". Fes clic a l'estat per baixar un altre fitxer CSV que inclogui els errors.

Exemple

Aquí tens l'exemple d'un full de càlcul que rebaixa el preu d'un llibre a 1,99 USD als Estats Units i a 0,99 GBP al Regne Unit, i el d'un altre llibre a 3,00 USD o l'equivalent local en tots els territoris de venda.

Identificador Títol Moneda Import Països
ISBN:1234567890123 Títol opcional USD 1,99 US
ISBN:1234567890123 Títol opcional GBP 0,99 GB
ISBN:9780123456789 Títol opcional 2 USD 3,00 WORLD

Per aplicar més d'un preu promocional al mateix llibre durant el mateix període de promoció, posa cada preu en una fila independent.

Consell: si la conversió de moneda està activada, pots utilitzar la paraula clau WORLD per aplicar el preu promocional a cadascun dels territoris de venda.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google