Suprimir un llibre

Pots suprimir un llibre de Google Llibres o de Google Play.

En funció de l'extensió de llibre que estigui disponible per previsualitzar-la, és possible que puguis suprimir contingut no autoritzat d'un altre producte de Google. Obtén més informació sobre la política i els processos de Google per a presumptes infraccions dels drets d'autor.

Suprimir un llibre que has enviat

Suprimir un llibre de la venda a Google Play

Per suprimir només un llibre:

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Selecciona el títol del llibre que vulguis suprimir.
  4. Ves a la pestanya Resum.
    • Per suprimir el llibre de la venda però de manera que encara es pugui previsualitzar a Google Llibres, selecciona Deixa de vendre a Google Play.
    • Per suprimir-lo tant de Google Play com de Google Llibres, selecciona Desactiva aquest llibre.
  5. Fes clic a Desa.

Per suprimir diversos llibres, utilitza un full de càlcul:

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic a Opcions avançades i, a continuació, Baixa la llista de llibres.
  4. Baixa el full de càlcul generat.
    • No cal que marquis cap de les caselles de selecció.
  5. Obre el fitxer en un programa de fulls de càlcul.
  6. Per a cada llibre que vulguis retirar de la venda, canvia a No el valor que hi hagi a la columna etiquetada com a "Vols activar-lo per a la venda?".
  7. Torna a Catàleg de llibres.
  8. Fes clic a Opcions avançades i, a continuació, Penja la llista de llibres.
  9. Selecciona el fitxer de full de càlcul editat.
  10. Penja'l.
Suprimir un llibre que has començat a configurar però no has publicat
Contacta amb el nostre equip d'assistència. Poden ajudar-te a desactivar el llibre incomplet i a suprimir-lo del teu catàleg.
Suprimir de Google Llibres la previsualització d'un llibre
  1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Selecciona el títol del llibre de què vols suprimir la previsualització.
  4. Fes clic a la pestanya Resum.
  5. Fes clic a Canvia l'estat.
  6. Per suprimir el llibre de Google Llibres, selecciona Desactiva aquest llibre.

Per desactivar diversos llibres:

1. Inicia la sessió al compte del Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic a Opcions avançades i, a continuació, Selecciona els llibres per desactivar-los.
  4. Comprova els títols que vulguis suprimir. Pots cercar i filtrar llibres.
  5. A la part superior dreta, fes clic a Continua.
  6. Confirma el nombre de llibres que vols desactivar.
  7. A la part superior dreta, fes clic a Tanca.

Consell: al teu catàleg de llibres no figuren els llibres desactivats que hi ha a la llista predeterminada. Si vols canviar-ne la configuració, pots cercar-los al catàleg. Google Llibres mostra la informació bàsica sobre el llibre fins i tot després de desactivar-lo, però els usuaris no en poden veure el contingut.

Suprimir una versió antiga d'un llibre

En enviar un fitxer de llibre actualitzat, el fitxer nou substitueix l'antic un cop s'hagi processat correctament. Consulta la informació general sobre els fitxers i les pujades.

• Fes servir el mateix nom de fitxer perquè el nostre sistema reconegui que el fitxer és una actualització d'un llibre existent i no d'un llibre totalment nou.
  • Pots enviar una versió actualitzada tant del fitxer de portada com del fitxer de contingut.
  • Les versions més antigues continuaran figurant a la pestanya "Contingut" del llibre com a informació històrica. Obtén més informació sobre la pestanya Contingut.

Suprimir un llibre que no s'ha enviat

Si trobes un llibre a Google Play o Google Llibres del qual tens els drets però que no has enviat tu, pots suprimir-lo. Pots cercar-lo a Google Llibres per comprovar la previsualització disponible.

Consell: la visibilitat del llibre indica com s'ha afegit a Google Llibres.

Suprimir un llibre que està a la venda a Google Play o que es pot previsualitzar a Google Llibres
A la pàgina de previsualització de Google Llibres, pots trobar qui ha concedit permís a Google per mostrar les pàgines del teu llibre. Contacta amb el responsable del llibre o informa d'aquest contingut perquè se suprimeixi.
Suprimir un llibre amb pàgines parcials visibles a Google Llibres

Els llibres que es mostren a la visualització de fragments estan disponibles gràcies al Projecte Biblioteca.

Google col·labora amb biblioteques per digitalitzar les seves col·leccions i fer que es puguin fer cerques als seus llibres. Google Llibres no mostra pàgines completes, sinó només unes quantes frases del context en què apareix el terme de cerca.

Registra el teu llibre per excloure'l del Projecte Biblioteca.

Suprimir un llibre etiquetat com a "Previsualització no disponible" a Google Llibres
  • Els llibres etiquetats com a "Previsualització no disponible" estan disponibles a l'índex de Google Llibres en una visualització només de metadades.
  • Els registres només mostren informació sobre el llibre, incloent-hi:
    • Dades bibliogràfiques amb llicència, com ara l'ISBN, l'autor, l'editor i la data de publicació.
    • Resultats de cerca procedents de llocs web públics.
  • Google pot mostrar també diverses entrades per a un sol llibre, incloent-hi:
    • Edicions internacionals
    • Versions publicades anteriorment
  • Google no suprimeix de l'índex els resultats només de metadades.
  • Si creus que el fet que aquesta informació es mostri infringeix els teus drets com a propietari dels drets d'autor, pots presentar una reclamació legal formal.
  • Pots contactar amb nosaltres per obtenir informació sobre la font externa que ens han proporcionat les metadades.