Slik ser du på Bibliotekprosjekt-bøker

For hver av bøkene som skannes fra partnerbibliotekene våre, viser vi deg grunnleggende informasjon, slik du ville sett den i en bibliotekkatalog. Hvis en bok er i det offentlige domenet, viser vi deg boksens fulle tekst, slik at du kan bla gjennom boken fra start til slutt. Ellers viser vi bare noen få utdrag – setninger med søketermen din i kontekst.

Ta en titt på disse eksemplene for å se hvordan bøker vises i Google Bøker.

I alle tilfeller oppgir Google linker som fører direkte til nettbokhandlere der du kan kjøpe boken, samt en «Finn i et bibliotek»-link for å hjelpe deg med å finne en boken i et lokalt bibliotek. (Du må kanskje klikke på «Få tak i denne boken»-linken for å se denne listen.) Hvis en nedlastbar elektronisk kopi er tilgjengelig, får du se en E-BOK-knapp som indikerer at du kan enten kjøpe den eller få tak i den gratis.