Find bøger i biblioteker

Hvis du er interesseret i en bog, du finder i Google Bøger, kan du muligvis også finde en kopi på dit lokale bibliotek. Klik på linket "Find denne bog på et bibliotek" for at gå til OCLC WorldCat ("katalog for hele verden"), hvor du kan angive din placering og finde det nærmeste bibliotek, der har denne bog.

Linket kan være angivet under "Få denne bog i en fysisk udgave", eller i bøger med begrænsede id-oplysninger (f.eks. uden ISBN) er linket muligvis ikke tilstede.