Så här länkar du till enskilda titlar på Google Böcker

Du kan länka direkt till en viss bok eller till en viss utgåva av en bok. Om du klickar på Länka Infoga länk i en bok genereras en länk som du kan dela med andra.

Du kan också söka i Google Böcker på

• ISBN-nummer (International Standard Book Number)
  • LCCN-nummer (Library of Congress Control Number)
  • registreringsnummer i OCLC (Online Computer Library Center)

Du hittar ISBN-numret genom att söka efter boken på Google Böcker och titta på sidan Om den här boken. Använd LCCN-nummer eller registreringsnummer i OCLC för böcker som publicerats före 1970.

Om du vill hitta böcker via LCCN- eller OCLC-numret infogar du numret i den aktuella webbadressen:

Du kan även länka till specifika sidor i vissa böcker. Dessa sidor inkluderar:

• Främre omslag
  • Försättsblad
  • Sida med upphovsrättsinformation
  • Innehållsförteckning
  • Indexsida
  • Bakre omslag

Om Google inte hittar den sida du letar efter öppnas sidan Om den här boken i stället.

Du hittar en av sidorna i boken genom att lägga till sidans namn i slutet av webbadressen på följande sätt: