Slik lager du linker til enkeltbøker på Google Bøker

Du kan linke til en bestemt bok eller en bestemt utgave av en bok. Hvis du klikker på Link Sett inn link i en bok, genereres det en link du kan dele med andre.

Google Bøker kan også finne bøker basert på

• ISBN-numre (International Standard Book Numbers)
  • LCCN-numre (Library of Congress Control Numbers)
  • OCLC-numre (Online Computer Library Center)

For å finne ISBN-nummeret søker du etter det på Google Bøker, og ser på «Om denne boken»-siden. For bøker som er publisert før 1970 må du bruke LCCN- eller OCLC-registre.

Hvis du vil finne bøker med LCCN- eller OCLC-nummeret, legger du det inn i den aktuelle nettadressen:

Du kan også legge inn linker til bestemte sider i enkelte bøker. Disse sidene omfatter

• forside
  • tittelside
  • opphavsrettsside
  • innholdsfortegnelse
  • indeksside
  • bakside

Hvis Google ikke finner siden du vil ha, åpnes «Om denne boken»-siden i stedet.

Hvis du vil finne en av disse sidene i en bok, legger du til navnet på siden på slutten av nettadressen på denne måten: