Se, hvordan du linker til individuelle bogtitler i Google Bøger

Du kan linke til en bestemt bog eller en bestemt udgave af en bog. Hvis du klikker på Link Indsæt link i en bog, genereres der et link, som du kan dele med andre.

Google Bøger kan også hente bøger baseret på:

• ISBN-numre (International Standard Book Number)
  • LCCN-numre (Library of Congress Control Numbers)
  • OCLC-numre (Online Computer Library Center)

Du kan finde en bogs ISBN-nummer ved at søge efter det i Google Bøger og gå til siden "Om denne bog". Hvis der er tale om bøger, der er udgivet før 1970, skal du bruge LCCN- eller OCLC-nummeret.

Hvis du vil finde bøger efter LCCN- eller OCLC-nummer, skal du indsætte LCCN- eller OCLC-nummeret i den relevante webadresse:

Du kan også linke til bestemte sider i nogle bøger. Disse sider omfatter:

• Forsideomslag
  • Titelside
  • Side om ophavsret
  • Indholdsfortegnelse
  • Side med stikordsregister
  • Bagsideomslag

Hvis Google ikke kan finde din ønskede side, åbnes siden "Om denne bog" i stedet.

Du kan finde en af disse sider i en bog ved at føje navnet på siden til slutningen af webadressen på følgende måde:

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: