Enllaçar amb títols individuals de Google Llibres

De vegades no n'hi ha prou d'enllaçar amb la pàgina de resultats de la cerca d'un autor o del títol d'un llibre a Google Llibres; és possible que vulguis enllaçar amb un llibre concret o, fins i tot, amb una edició concreta d'un llibre. Per ajudar-te a fer-ho, pots fer clic a la icona de la cadena des de dins del llibre que estàs consultant per generar un enllaç que es pot compartir amb qui vulguis.

Google Llibres pot recuperar llibres en funció del número internacional normalitzat per a llibres (ISBN), els números de control de la Biblioteca del Congrés dels EUA (LCCN) i els números de registre de l'Online Computer Library Center (OCLC). La majoria de llibres editats després de 1970 tenen ISBN. Per trobar l'ISBN d'un llibre, cerca'l a Google Llibres i consulta'n la pàgina "Quant a aquest llibre". En el cas de llibres més antics, és possible que hagis de consultar els registres de l'LCCN o de l'OCLC.

Per exemple, posem per cas que vols enllaçar amb El Príncep de Maquiavel. Tot i que la data d'edició original del llibre és l'any 1532, l'edició amb què vols enllaçar es va imprimir l'any 1988 i el seu ISBN és 0521349931. Pots cercar directament els ISBN a l'URL següent:

http://books.google.com/books?vid=ISBN0521349931

Així mateix, pots trobar llibres si introdueixes el número de LCCN o d'OCLC a l'URL adequat:

Identificador URL d'exemple
ISBN http://books.google.com/books?vid=ISBN0521349931
OCLC http://books.google.com/books?vid=OCLC17546826
LCCN http://books.google.com/books?vid=LCCN88005048

Per a alguns llibres, Google també ofereix la possibilitat d'enllaçar-ne pàgines específiques. (Si no es pot trobar la pàgina específica, l'enllaç obre la pàgina "Quant a aquest llibre".) Afegeix el paràmetre adequat a l'URL del llibre, com en els exemples següents:

Pàgina URL d'exemple
Tapa http://books.google.com/books?vid=OCLC17546826&printsec=frontcover
Pàgina de títol http://books.google.com/books?vid=OCLC17546826&printsec=titlepage
Pàgina de drets d'autor http://books.google.com/books?vid=LCCN88005048&printsec=copyright
Taula de continguts http://books.google.com/books?id=05R7kYOKD0cC&printsec=toc
Índex http://books.google.com/books?vid=ISBN0521349931&printsec=index
Contratapa http://books.google.com/books?vid=OCLC17546826&printsec=backcover