Söka i Google Böcker

När du gör en vanlig sökning och anger ett sökord visas en lista över relevanta böcker. Google Böcker matchar sökordet mot bokens bibliografiska uppgifter (t.ex. titel, författare osv.) samt mot det fullständiga textinnehållet i boken. Om du vill göra en mer exakt sökning, till exempel när du vill hitta böcker med titlar som matchar sökorden, besöker du sidan Avancerad sökning och anger det du vill söka efter i det avsedda fältet (titel, författare, datum osv.). När du har klickat på Google Sök visas en sida med resultaten.