Exclusió de llibres de l'escaneig de la biblioteca

Per complir amb els drets d'autor de llibres escanejats mitjançant el Projecte Biblioteca, els usuaris poden previsualitzar només la informació bibliogràfica i algunes frases curtes del text que es troba al costat del terme de cerca, de manera semblant al que es mostra en una ressenya d'un llibre. Google Llibres no mostra mai pàgines senceres dels llibres.

Si no vols que els teus llibres i les teves publicacions s’escanegin a les biblioteques, envia'ns-en la informació bibliogràfica i la certificació que demostri que n'ets el propietari.

• Si no tens cap compte del Programa de socis de Google Llibres, visita aquesta pàgina i envia'ns la informació necessària perquè retirem els teus llibres.

• Si ets membre del Programa de socis de Google Llibres, inicia la sessió al compte i afegeix els llibres que vulguis excloure en plantilles diferents. (No cal que enviïs cap fitxer amb el contingut d'aquests llibres.) Un cop fet això, contacta amb nosaltres per indicar-nos el nom de la plantilla.

En lloc d'excloure el teu llibre del Projecte Biblioteca, pots reclamar-lo per tal que s'afegeixi al compte de soci. D'aquesta manera tens més control sobre com es mostra a Google Llibres. Per exemple, pots editar-ne les metadades, activar-ne la visualització prèvia i, fins i tot, fer-lo completament consultable. Més informació sobre la reclamació de llibres que s'hagin escanejat per al Projecte Biblioteca