Introduktion til Google Bogpartnerprogram

Når du indsender dine bøger via Partnercenter for Google Play Bøger, kan du:

• Sælge din bog via Play Butik og give brugerne mulighed for at se en forhåndsvisning i Google Bøger.
  • Give brugerne mulighed for at se en forhåndsvisning af din bog i Google Bøger, selvom bogen ikke er tilgængelig i Google Play.

Sælg din bog i Google Play

Med Play Bøger kan du anskaffe dig en brugerbase og nemt administrere dit indhold. Vi kan introducere dine bøger til læsere fra hele verden.

Vi beder ikke om eksklusive rettigheder til at sælge digitale udgaver. Du kan sælge dine bøger via Google Play og andre forhandlere.

Det koster ikke noget at sælge dine bøger i Google Play, og din indtægtsandel er baseret på den listepris, du angiver.

Læserne kan finde dine bøger i Play Butik eller bruge et link fra Google Bøger. Når de har købt din bog, kan de bruge deres browser eller appen Play Bøger til at læse den.

Få flere oplysninger om salg af bøger i Google Play.

Giv brugerne mulighed for at se en forhåndsvisning i Google Bøger

Vigtigt! Hvis du vil sælge en e-bog i Google Play, skal en forhåndsvisning af bogen være tilgængelig i Google Bøger.

Udgivere og forfattere kan promovere deres bøger uden beregning via programmet Smugkig.

Du kan bruge Google Bøger til at hjælpe læserne med at finde din bog. Læserne kan f.eks. se en forhåndsvisning af et begrænset antal sider i din bog i Google Bøger for at afgøre, om de er interesserede i den.

De kan også følge links til sider, hvor de kan købe, låne eller downloade bogen, hvis det er relevant.

I understøttede lande kan du sælge digitale udgaver af dine bøger i Google Play for at tjene penge, når brugerne køber dine e-bøger og lydbøger via Play Butik.

Få flere oplysninger om programmet Smugkig i Google Bøger.