Velkommen til Googles partnerprogram for bøker

Når du sender inn bøkene dine via partnersenteret for Play Bøker, kan du

• selge bøkene dine via Google Play-butikken, og tilby en forhåndsvisning på Google Bøker
  • tilby en forhåndsvisning av bøker på Google Bøker, selv om de ikke er tilgjengelige på Google Play

Selg bøkene dine på Google Play

Med Play Bøker får du en brukerbase og en enkel måte å administrere innholdet ditt på. Vi kan gjøre bøkene dine tilgjengelige for lesere fra hele verden.

Vi ber ikke om eksklusive rettigheter til å selge digitale utgaver. Du kan selge bøkene dine gjennom Google Play og andre forhandlere.

Du blir ikke belastet for å selge bøker på Google Play, og inntektsandelen din er basert på listeprisen du oppgir.

Leserne kan finne bøkene dine i Play-butikken eller bruke en link fra Google Bøker. Når en bruker har kjøpt en bok, kan vedkommende bruke en nettleser eller Play Bøker-appen til å lese den.

Finn ut mer om salg av bøker på Google Play.

Tilby forhåndsvisninger på Google Bøker

Viktig: For å selge e-bøker på Google Play må en forhåndsvisning av bøkene være tilgjengelig på Google Bøker.

Forleggere og forfattere kan markedsføre bøkene sine kostnadsfritt gjennom forhåndsvisningsprogrammet.

Du kan bruke Google Bøker for å hjelpe leserne med å finne boken din. Leserne kan for eksempel se en forhåndsvisning av et begrenset antall sider i boken din på Google Bøker for å finne ut om innholdet er interessant.

De kan også følge linker for å kjøpe, låne eller laste ned boken når det er aktuelt.

I land som støttes, kan du selge digitale utgaver av bøkene dine på Google Play, slik at du kan tjene penger når brukere kjøper e-bøker og lydbøker fra Play-butikken.

Finn ut mer om forhåndsvisningsprogrammet for Google Bøker.