Velkommen til Googles partnerprogram for bøker

Når du sender inn bøkene dine til Google gjennom Partnersenter-kontoen, kan du velge hvor hver bok og forhåndsvisningene av dem skal være tilgjengelige:

• Selg bøkene dine via Google Play-butikken, og tilby en forhåndsvisning på Google Bøker
  • Tilby en forhåndsvisning av bøker på Google Bøker, selv om de ikke er tilgjengelige på Google Play.

Selg bøkene dine på Google Play

Med Google Play Bøker får du en brukerbase og en enkel måte å administrere innholdet ditt på.

Filosofien vår er å la brukere lese hvor som helst og når som helst – noe som appellerer til mange lesere. Utbredelsen vår internasjonalt kan potensielt gjøre bøkene dine kjent for folk over hele verden.

Du kan selge på Google Play og via andre forhandlere fordi Google ikke ber om eksklusive rettigheter til å selge digitale utgaver av bøkene dine.

Det koster ingenting, og du får størsteparten av inntektsdelingen, som er basert på listeprisen du oppgir.

Leserne kan finne bøkene dine ved å bla gjennom Google Play-butikken eller via en link fra forhåndsvisningen på Google Bøker. Når en bruker kjøper en av bøkene dine, kan vedkommende begynne å lese den i nettleseren eller Google Play Bøker-appen.

Finn ut mer om hvordan man selger bøker.

Tilby forhåndsvisninger på Google Bøker

Utgivere og forfattere kan markedsføre bøkene sine gratis gjennom forhåndsvisningsprogrammet.

Gjør bøkene dine synlig for Google-brukere over hele verden på Google Bøker. Når leserne finner bøkene dine på Google Bøker, kan de se en forhåndsvisning av et begrenset antall sider for å finne ut om innholdet er interessant.

Leserne kan også følge linker for å kjøpe bøkene eller låne eller laste dem ned når det er aktuelt.

I land som støttes, kan du selge digitale utgaver av bøkene dine på Google Play, slik at du kan tjene penger når brukere kjøper e-bøker og lydbøker fra Google Play-butikken.

Viktig: Leserne må kunne se forhåndsvisninger av e-bøker på Google Bøker for at de skal kunne selges på Google Play.

Finn ut mer om forhåndsvisningsprogrammet for Google Bøker