Google Kirjojen yhteistyökumppaniohjelman esittely

Kun lähetät kirjasi Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksen tilin kautta Googlelle, voit päättää, missä mikäkin kirja ja sen esikatselu on saatavilla:

• Myy kirjaasi Google Play Kaupassa ja tarjoa esikatselua Google Kirjoissa
  • Tarjoa esikatselua Google Kirjoissa, vaikka kirjasi ei olisi saatavilla Google Playssa.

Kirjan myyminen Google Playssa

Google Play Kirjat tarjoavat yleisön ja helpon tavan ylläpitää sisältöäsi.

Haluamme tehdä lukemisesta mahdollista missä ja milloin tahansa, mikä vetoaa moniin lukijoihin. Kansainvälisen toiminnan ansiosta voimme tarjota kirjasi maailmanlaajuiselle yleisölle.

Voit myydä sekä Google Playssa että muiden jälleenmyyjien kautta, koska Google ei pyydä yksinoikeutta myydä kirjasi digitaalista versiota.

Google Playssa kirjan myyminen on sinulle maksutonta. Saat suurimman osan tulojen jaosta, joka perustuu itse määrittämääsi ovh-hintaan.

Käyttäjät löytävät kirjasi selaamalla Google Play Kauppaa tai Google Kirjojen esikatselussa näytettävän linkin kautta. Kun he ostavat kirjasi, he voivat aloittaa sen lukemisen selaimessaan tai käyttää Google Play Kirjat ‑sovellusta.

Lue lisää kirjojen myymisestä.

Esikatselun näyttäminen Google Kirjoissa

Julkaisijat ja kirjailijat voivat mainostaa kirjojaan testausohjelmalla maksutta.

Google Kirjojen avulla kirjasi on ympäri maailmaa asuvien Googlen käyttäjien saatavilla. Kun lukijat löytävät kirjasi Google Kirjoissa, he voivat selata sen esikatselusivuja ja päättää, haluavatko he ostaa sen.

Lukijat voivat myös linkkejä seuraamalla ostaa kirjasi tai (sen ollessa mahdollista) lainata tai ladata sen.

Voit myydä tuetuissa maissa kirjasi digitaalisia versioita Google Playssa ja ansaita tuloja aina, kun käyttäjät ostavat e-kirjojasi ja äänikirjojasi Google Play Kaupasta.

Tärkeää: E-kirjojen täytyy olla esikatseltavissa Google Kirjoissa, jotta niitä voidaan myydä Google Playssa.

Lue lisää Google Kirjojen testausohjelmasta