Google Kirjojen yhteistyökumppaniohjelman esittely

Kun lähetät kirjasi Play Kirjojen Yhteistyökumppanikeskuksen kautta, voit

• myydä kirjaasi Google Play Kaupassa ja tarjota esikatselua Google Kirjoissa
  • tarjota esikatselua Google Kirjoissa, vaikka kirjasi ei olisi saatavilla Google Playssa.

Kirjan myyminen Google Playssa

Google Play Kirjat tarjoaa yleisön ja helpon tavan ylläpitää sisältöäsi. Voimme esitellä kirjojasi lukijoille eri puolilla maailmaa.

Emme pyydä yksinoikeutta digitaalisten versioiden myyntiin. Voit myydä kirjojasi Google Playssa ja muiden jälleenmyyjien kautta.

Kirjojen myymisestä Google Playssa ei veloiteta, ja tulojen jako perustuu ilmoittamaasi ovh-hintaan.

Lukijat voivat löytää kirjasi Play Kaupasta tai Google Kirjoissa olevan linkin kautta. Kun lukija on ostanut kirjasi, hän voi lukea sen selaimessa tai Play Kirjat ‐sovelluksessa.

Lue lisää kirjojen myymisestä Google Playssa.

Esikatselun näyttäminen Google Kirjoissa

Tärkeää: Jos haluat myydä e-kirjaa Google Playssa, kirjan esikatselun on oltava saatavilla Google Kirjoissa.

Julkaisijat ja kirjailijat voivat mainostaa kirjojaan maksutta esikatseluohjelman kautta.

Google Kirjojen avulla lukijat voivat löytää kirjasi. Lukijat voivat esimerkiksi esikatsella rajallista määrää kirjan sivuja Google Kirjoissa ja päättää, haluavatko he ostaa sen.

Saatavilla voi olla myös linkki, jonka kautta käyttäjä voi ostaa, lainata tai ladata kirjan.

Voit myydä tuetuissa maissa kirjasi digitaalisia versioita Google Playssa ja ansaita tuloja aina, kun käyttäjät ostavat e-kirjojasi ja äänikirjojasi Play Kaupasta.

Lue lisää Google Kirjojen esikatseluohjelmasta.