Introduktion til Google Bogpartnerprogram

Når du indsender dine bøger til Google via kontoen til Partnercenter for Play Bøger, kan du vælge, hvor hver bog og dens forhåndsvisning skal være tilgængelig:
  • Sælg din bog via Google Play Butik, og giv brugere mulighed for at se en forhåndsvisning i Google Bøger
  • Giv brugere mulighed for at se en forhåndsvisning af din bog i Google Bøger, selvom bogen ikke er tilgængelig i Google Play.

Sælg din bog i Google Play

Med Google Play Bøger kan du anskaffe dig en brugerbase og nemt administrere dit indhold.
Vores filosofi med at give brugerne mulighed for at læse hvor som helst og når som helst tiltrækker mange læsere. Vores internationale rækkevidde kan gøre folk i hele verden opmærksomme på dine bøger.
Du kan sælge dine bøger i Google Play og via andre forhandlere, da Google ikke beder om eksklusive rettigheder til at sælge digitale udgaver af dine bøger.
Det koster ikke noget, og du får størstedelen af indtægten. Indtægtsandelen er baseret på den listepris, du angiver.
Læserne kan finde dine bøger ved at søge i Google Play Butik eller ved at gå til et link fra forhåndsvisningen i Google Bøger. Når de køber din bog, kan de begynde at læse den i deres browser eller ved at bruge appen Google Play Bøger.
Få flere oplysninger om processen med at sælge bøger.

Giv brugerne mulighed for at se en forhåndsvisning i Google Bøger

Udgivere og forfattere kan promovere deres bøger uden beregning via programmet Smugkig.
Gør din bog synlig for Google-brugere over hele verden i Google Bøger. Når læserne finder din bog i Google Bøger, kan de se en forhåndsvisning af et begrænset antal sider, så de kan finde ud af, om de er interesserede i bogen.
Læserne kan også gå til links, hvor de kan købe bogen, eller låne eller downloade bogen, når dette er muligt.
I understøttede lande kan du sælge digitale udgaver af dine bøger i Google Play for at tjene penge, når brugerne køber dine e-bøger og lydbøger via Google Play Butik.
Vigtigt! E-bøger skal kunne forhåndsvises i Google Bøger, før de kan sælges i Google Play.
Få flere oplysninger om programmet Smugkig i Google Bøger.

Problemer med en købt bog

Hvis du oplever et problem med en bog, du har købt, kan du gå til sektionen Bøger i Hjælp til Google Play.
Denne sektion i Hjælp er beregnet til partnerprogrammet for Play Bøger, som fokuserer på emner, der er relevante for Google Play-udgivere.