Introduktion til Google Bogpartnerprogram

Når du indsender dine bøger til Google via Partnercenter-kontoen i Play Bøger, kan du vælge, hvor hver bog og dens forhåndsvisning skal være tilgængelig:

• Sælg din bog via Google Play Butik, og tilbyd forhåndsvisning i Google Bøger
  • Tilbyd forhåndsvisning af din bog i Google Bøger, selvom den ikke er tilgængelig i Google Play.

Sælg din bog i Google Play

Med Google Play Bøger kan du anskaffe dig en brugerbase og nemt administrere dit indhold.

Vores filosofi med at give brugerne mulighed for at læse hvor som helst og når som helst tiltrækker mange læsere. Vores internationale rækkevidde kan gøre folk i hele verden opmærksomme på dine bøger.

Du kan sælge i Google Play og via andre forhandlere, da Google ikke beder om eksklusive rettigheder til at sælge digitale udgaver af dine bøger.

Det koster ikke noget, og du får størstedelen af indtægten. Indtægtsandelen er baseret på den listepris, du angiver.

Læserne kan finde dine bøger ved at gennemse Google Play Butik eller ved at gå til et link fra forhåndsvisningen i Google Bøger. Når de køber din bog, kan de begynde at læse den i deres browser eller ved at bruge appen Google Play Bøger.

Få flere oplysninger om processen med at sælge bøger.

Tilbyd forhåndsvisning i Google Bøger

Udgivere og forfattere kan promovere deres bøger gratis via programmet Smugkig.

Gør din bog synlig for Google-brugere over hele verden i Google Bøger. Når læserne finder din bog i Google Bøger, kan de se en forhåndsvisning af et begrænset antal sider for at beslutte, om de er interesserede i bogen.

Læserne kan også gå til links, hvor de kan købe bogen, eller låne eller downloade bogen, når dette er muligt.

I understøttede lande kan du sælge digitale udgaver af dine bøger i Google Play for at tjene penge, når brugerne køber dine e-bøger og lydbøger i Google Play Butik.

Vigtigt! E-bøger skal kunne forhåndsvises i Google Bøger, før de kan sælges i Google Play.

Få flere oplysninger om programmet Smugkig i Google Bøger