Introducció al Programa de partners de Google Llibres

Quan envies els llibres mitjançant el Centre per a partners de Play Llibres, pots:

• Vendre el llibre a través de Play Store i oferir-ne una previsualització a Google Llibres.
  • Oferir una previsualització del llibre a Google Llibres, encara que no estigui disponible a Google Play.

Vendre un llibre a Google Play

Play Llibres et proporciona una base d'usuaris i una manera senzilla de gestionar el contingut. Podem presentar els teus llibres a lectors de tot el món.

No demanem drets exclusius per vendre edicions digitals. Pots vendre els teus llibres tant a Google Play com a través d'altres comerciants al detall.

No se't cobra res per vendre els teus llibres a Google Play. La teva quota d'ingressos es basa en el preu segons catàleg que proporciones.

Els lectors poden trobar els teus llibres a Play Store o utilitzar un enllaç de Google Llibres. Quan hagin comprat el llibre, poden utilitzar el navegador o l'aplicació Play Llibres per llegir-lo.

Obtén més informació sobre la venda de llibres a Google Play.

Oferir una previsualització a Google Llibres

Important : per vendre un llibre electrònic a Google Play, cal que hi hagi una previsualització del llibre disponible a Google Llibres.

Els editors i els autors poden promocionar els seus llibres mitjançant el Programa de previsualització sense cost econòmic.

Pots utilitzar Google Llibres per ajudar els lectors a descobrir el teu llibre. Per exemple, els lectors poden previsualitzar un nombre limitat de pàgines del llibre a Google Llibres per decidir si els interessa.

També poden seguir els enllaços per comprar el llibre o, si escau, agafar-lo en préstec o baixar-lo.

Als països admesos, pots vendre edicions digitals dels llibres que tens a Google Play per obtenir ingressos cada vegada que els usuaris comprin els teus llibres electrònics i audiollibres a Play Store.

Obtén més informació sobre el Programa de previsualització de Google Llibres.