'n Inleiding tot die Google Boeke-vennootprogram

Wanneer jy jou boeke deur die Play Boeke Vennootsentrum indien, kan jy:

• Jou boek deur die Play Winkel verkoop en 'n voorskou op Google Boeke aanbied.
  • 'n Voorskou van jou boek op Google Boeke aanbied, selfs al is dit nie op Google Play beskikbaar nie.

Verkoop jou boek op Google Play

Play Boeke gee jou 'n gebruikerbasis en 'n maklike manier om jou inhoud te bestuur. Ons kan jou boeke aan lesers van reg oor die wêreld voorstel.

Ons vra nie eksklusiewe regte om digitale uitgawes te verkoop nie. Jy kan jou boeke op Google Play en deur ander kleinhandelaars verkoop.

Daar is geen heffing om jou boeke op Google Play te verkoop nie, en jou inkomstedeel word gegrond op die handelsprys wat jy verskaf.

Lesers kan jou boeke in die Play Winkel kry of 'n skakel van Google Boeke af gebruik. Nadat hulle jou boek gekoop het, kan hulle hul blaaier of die Play Boeke-program gebruik om dit te lees.

Kom meer te wete oor boeke op Google Play.

Bied 'n voorskou op Google Boeke aan

Belangrik: Om 'n e-boek op Google Play te verkoop, moet 'n voorskou van die boek op Google Boeke beskikbaar wees.

Uitgewers en skrywers kan hulle boeke kosteloos deur die Voorskouprogram bemark.

Jy kan Google Boeke gebruik om lesers te help om jou boek te ontdek. Byvoorbeeld, lesers kan 'n beperkte aantal bladsye van jou boek op Google Boeke voorbeskou om te besluit of hulle daarin belangstel.

Hulle kan ook skakels volg om die boek te koop, te leen of af te laai, wanneer toepaslik.

Jy kan in lande wat dit steun digitale weergawes van jou boeke op Google Play verkoop en inkomste verdien wanneer gebruikers jou e-boeke en oudioboeke in die Play Winkel koop.

Kom meer te wete oor Google Boeke se Voorskouprogram.