Indtjeningsrapporter for Google Play

Vigtigt!

• Google Play-partnere kan sælge e-bøger og lydbøger i udvalgte lande/regioner. De funktioner, der er beskrevet her, er ikke tilgængelige i alle lande/regioner.
  • Forudbestillinger giver kunderne mulighed for at bestille – men ikke læse – din bog før udgivelsesdatoen. De kunder, der har forudbestilt din bog, bliver debiteret for købet og får adgang til bogen på udgivelsesdatoen.
  • På grund af lovkrav kan Google ikke give mulighed for forudbestilling i Indien. I Indien bliver din bog med andre ord først tilgængelig i Google Play Butik på den dato, hvor den sættes til salg.
  • Inden du uploader nogen filer, skal du sørge for, at dit indhold er i overensstemmelse med Googles retningslinjer. Læs vores indholdspolitikker for udgivere af bøger i Google Play, hvis du har tænkt dig at sælge dine bøger via Google Play.
  • Tallene i rapporterne med salgstal pr. måned stemmer ikke nødvendigvis helt overens med dine månedlige betalinger. Gå til Google Play-indtjeningsrapporter for at få adgang til en finansiel rapport, der stemmer overens med din betaling.

Google genererer en månedlig indtjeningsrapport for hver betalingsprofil på din konto. Denne rapport er den eneste, hvor du kan se det præcise beløb, du modtager i den pågældende måned. Tallene i transaktionsrapporter og oversigtsrapporter er baseret på datoen for brugerens første klik og altså ikke på ordreopfyldelsesdatoen. Du kan filtrere listen over tilgængelige indtjeningsrapporter efter år.

Download indtjeningsrapporter

1. Klik på Rapporter til venstre for at se dine indtjeningsrapporter.
  2. Klik på pil ned Nedadvendt pil for at udvide listen over tilgængelige rapporter for hver betalingsprofil.
  3. Klik på Download Download ud for den rapport, du vil downloade.
Tip! Hvis du ikke kan få adgang til indtjeningsrapporter, skal du sikre dig, at du har adgang til Betalingscenter.

Find oplysninger i dine indtjeningsrapporter

Indtjeningsrapporterne indeholder følgende:

Indtjeningsdato

Den dato, hvor udgiveren modtog betaling for transaktionen. Hvis transaktionen er en refusion, er denne dato datoen for den betaling, som refusionen vedrører.

Transaktionsdato

Datoen for transaktionen.

Id

Et unikt id for transaktionen.

Produkt

Om transaktionen var et køb eller en leje.

• Enkelt køb: Et normalt salg.
  • Lejet bog: Tidsbegrænset leje. Inkluderer lejeperioden.

Type

Typen af transaktion:

• Salg: Bogen blev solgt.
  • Refusion: Bogen blev returneret og refunderet.

Forudbestilling

Hvorvidt transaktionen vedrørte en forudbestilling.

• Godkendt: Køberen forudbestilte bogen, og den er endnu ikke blevet leveret Denne kategori vises kun i rapporter, der er genereret før bogens salgsdato.
  • Annulleret: Forudbestillingen blev annulleret inden levering.
  • Leveret: Bogen blev forudbestilt og er leveret.
  • Ingen: Transaktionen omfattede ikke nogen forudbestilling.

Antal

Antallet af bøger i transaktionen. Hvis dette tal er negativt, betyder det, at transaktionen blev refunderet.

Primært ISBN

Det primære ISBN-nummer eller et andet id for bogen indledt af et enkelt anførselstegn, så regnearksprogrammer viser hele ISBN-nummeret.

Navn på forlag

Skabelonen, der blev brugt for bogen, da den blev solgt.

Titel

Bogens titel.

Forfatter

Bogens forfatter.

Listeprisens oprindelige valuta

Hvis der er konverterede priser, er dette valutaen for listeprisen før valutakonverteringen. Ellers er valutaen den samme som "Valuta for listepris".

Oprindelig listepris

Hvis der er konverterede priser, er dette listeprisen før valutakonverteringen. Ellers er valutaen den samme som "Listepris" uden afgifter.

Valuta for listepris

Valutaen for bogens listepris.

Listepris [inkl. afgifter]

Bogens listepris inkl. afgifter.

Listepris [ekskl. afgifter]

Bogens listepris ekskl. afgifter.

Salgsland

Det land, hvor køberen har købt bogen.

Udgiverens indtægt i %

Forlagets andel af listeprisen.

Udgiverens indtægt

Det beløb, som udgiveren tjener. Hvis dette tal er negativt, betyder det, at transaktionen blev refunderet.

Indtjeningsvaluta

Valutaen for udgiverens indtjening.

Indtjent beløb

Udgiverens nettoindtjening fra denne transaktion. Hvis dette tal er negativt, betyder det, at transaktionen blev refunderet.

Valutaens konverteringsrate

Hvis indtjeningsvalutaen og købsvalutaen er forskellige, er dette vekselkursen mellem de to valutaer.