Verkeersrapporten van Google Boeken voor voorbeelden

Deze functie is momenteel niet beschikbaar.

Verkeersrapporten van Google Boeken bevatten informatie over de voorbeeldpagina's van uw boeken op Google Boeken. (Verkeersgegevens van Google Play zijn op dit moment niet beschikbaar.)

Ga als volgt te werk om uw verkeersgegevens te openen:

1. Log in bij het Partnercentrum op play.google.com/books/publish/.
  2. Ga naar de pagina Analytics en rapporten.
  3. Selecteer Verkeersrapport voor Google Boeken als rapporttype.
  4. Selecteer Altijd of Periode. Datums moeten met de volgende notatie worden ingevoerd: JJJJ-MM-DD
  5. U kunt de gegevens sorteren op basis van dag, maand of boek.
  6. Klik op de knop Volledig rapport exporteren om het rapport te downloaden als door tabs gescheiden bestand, dat u met de meeste spreadsheetprogramma's kunt openen.

In het rapport vindt u de volgende informatie:

Datum of Maand De periode. Deze kolom maakt deel uit van het rapport als de informatie is gesorteerd op dag of maand.
Primair ISBN De primaire ID (bijvoorbeeld het ISBN-nummer) van het boek. Deze kolom maakt deel uit van het rapport als de informatie is georganiseerd op boek.
Boekweergaven Elke keer dat een unieke gebruiker een van uw boeken op Google Boeken bekijkt, wordt een boekweergave geregistreerd. In dit getal worden ook de weergave van informatiepagina's (zoals de pagina 'Over dit boek') en de weergave van voorbeeldpagina's meegeteld.
Boekweergaves met bekeken pagina’s Het aantal boekweergaves waarbij gebruikers pagina's van uw boek hebben geopend. Bezoeken waarbij een gebruiker uitsluitend de informatiepagina's van uw boeken heeft geopend, worden niet meegeteld.
Niet-unieke koopklikken Het aantal klikken op links voor het aanschaffen van het boek op websites van verkopers (inclusief uw eigen website, als u een kooplink heeft toegevoegd).
Boekweergaves met koop-klikken Het aantal bezoeken waarbij op een kooplink is geklikt.
CTR link Kopen De klikfrequentie voor kooplinks.
Pagina's bekeken Het aantal unieke voorbeeldpagina's dat een gebruiker heeft bekeken in een bepaalde sessie (in een periode van 24 uur). Als een gebruiker dezelfde pagina van uw boek twee keer in een sessie bekijkt, wordt slechts één paginaweergave geregistreerd.