Google Kirjojen esikatselun liikenneraportit

Google Kirjojen liikenneraporteissa on tietoa kirjojesi esikatselusivuista. Google Playn liikennedataa ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Liikenneraporttien lataaminen

Näin pääset liikenneraportteihin:

1. Kirjaudu yhteistyökumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish/.
  2. Valitse vasemmalta Raportit.
  3. Vieritä Omat raportit ‐kohtaan.
  4. Valitse Raportin tyyppi ‐kohdasta Google Kirjojen liikenneraportti.
  5. Valitse ajanjakso Päivämäärä-kentästä. Lisää päivämäärät muodossa VVVV-KK-PP.
    • Voit myös suodattaa dataa maiden tai kirjojen perusteella.
  6. Voit ladata raportin välilehdillä eroteltuna tiedostona valitsemalla Vie raportti. Voit avata raportin useimmissa taulukkolaskentaohjelmissa.

Tietojen etsiminen liikenneraportista

Raportissa on nämä tiedot:

Päivämäärä tai kuukausi Tämä sarake on näkyvissä, jos raportin tiedot on järjestetty päivän tai kuukauden mukaan.
Ensisijainen ISBN-numero Kirjan ensisijainen ISBN-numero tai muu tunniste. Tämä sarake on näkyvissä, jos raportin data on järjestetty kirjan mukaan.
Avatut teokset Avattu teos rekisteröidään joka kerta, kun yksittäinen käyttäjä katselee kirjaasi Google Kirjoissa. Tässä luvussa huomioidaan käynnit
  • tietosivuilla (esim. Tietoja tästä teoksesta ‑sivu)
  • sisällön esikatselusivuilla.
Avattuja teoksia sivuilla Kirjan avauskerrat, joiden yhteydessä käyttäjät siirtyvät kirjasi esikatselusivuille. Luku ei sisällä käyntejä, joiden aikana käyttäjät tutustuvat vain kirjan tietosivuihin.
Ei-yksilölliset ostoklikkaukset Kirjan ostolinkin klikkaukset jälleenmyyjien sivustoilla. Jos lisäät ostolinkin, tämä luku sisältää käynnit verkkosivustollasi.
Avattuja teoksia Osta-linkeissä Käynnit, joiden aikana käyttäjä klikkaa ostolinkkiä
Osta-linkin klikkausprosentti Ostolinkkien klikkausprosentti
Katsotut sivut Käyttäjän katselemien yksittäisten esikatselusivujen kokonaismäärä 24 tunnin aikana. Jos käyttäjä avaa saman sivun kahdesti 24 tunnin aikana, vain yksi sivun katselukerta tallennetaan.