Google-kirjojen esikatselun liikenneraportit

Google-kirjojen liikenneraportit sisältävät tietoa Google-kirjoissa olevien kirjojesi esikatselusivuista. (Google Playn liikennetiedot eivät ole käytettävissä tällä hetkellä.)

Pääset liikenneraportteihin seuraavasti:

1. Kirjaudu kumppanikeskukseen osoitteessa play.google.com/books/publish/.
  2. Siirry Analyysit ja raportit -sivulle.
  3. Valitse raporttityypiksi Google-kirjojen liikenneraportti.
  4. Valitse joko Alusta asti tai Ajanjakso. Päivämäärät on syötettävä tässä muodossa: VVVV-KK-PP.
  5. Järjestä tiedot päivän, kuukauden tai kirjan mukaan.
  6. Klikkaamalla Vie koko raportti -painiketta voit ladata raportin välilehdin eroteltuna tiedostona, jonka voi avata useimmissa taulukkolaskentaohjelmissa.

Raportissa on seuraavat tiedot:

Päivämäärä tai kuukausi Ajanjakso. Tämä sarake on näkyvissä, jos raportin tiedot on järjestetty päivän tai kuukauden mukaan.
Ensisijainen ISBN-numero Kirjan ensisijainen tunnus (esim. ISBN). Tämä sarake on näkyvissä, jos raportin tiedot on järjestetty kirjan mukaan.
Avatut teokset Avattu teos rekisteröidään joka kerta, kun yksittäinen käyttäjä katselee kirjaasi Google -kirjoissa. Tämä luku sisältää tietosivujen (kuten Tietoja tästä teoksesta -sivu) katselukerrat sekä esikatselusisällön katselukerrat.
Avattuja teoksia sivuilla Kirjan avauskerrat, joiden yhteydessä käyttäjät siirtyivät kirjasi esikatselusivuille. Luku ei sisällä käyttökertoja, joilla käyttäjät tutustuvat vain kirjan tietosivuihin.
Ei-yksilölliset ostoklikkaukset Kirjan ostolinkin klikkaukset jälleenmyyjien sivustoissa (sekä omassa sivustossasi, jos olet lisännyt sinne ostolinkin).
Avattuja teoksia Osta-linkeissä Kirjan avauskerrat, jotka sisältävät ostolinkin klikkauksen.
Osta-linkin klikkausprosentti Ostolinkkien klikkausprosentti.
Katsotut sivut Montako eri esikatselusivua käyttäjä on tarkastellut yhden käyttökerran aikana (24 tunnin aikana). Jos käyttäjä avaa saman kirjan sivun kahdesti käyttökerran aikana, vain yksi sivun näyttökerta tallennetaan.