Trafikrapporter over eksempelvisninger i Google Bøger

Trafikrapporter i Google Bøger indeholder oplysninger om eksempelvisningssiderne for dine bøger i Google Bøger. (Trafikdata for Google Play er ikke tilgængelige på nuværende tidspunkt).

Du kan få adgang til dine trafikrapporter ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på partnercenteret på https://play.google.com/books/publish/.
  2. Gå til siden Analyser og rapporter.
  3. Vælg Trafikrapport fra Google Bøger som rapporttype.
  4. Vælg enten Hele perioden eller Datointerval. Datoer skal indtastes i dette format: ÅÅÅÅ-MM-DD
  5. Vælg sortering af data efter dag, måned eller bog.
  6. Klik på knappen Eksportér samlet rapport for at downloade rapporten som en tabulatorsepareret fil, som du kan åbne i de fleste regnearksprogrammer.

Rapporten indeholder følgende oplysninger:

Dato eller måned Tidsrummet. Denne kolonne vises i rapporten, hvis dataene er sorteret efter dag eller måned.
Primært ISBN-nummer Bogens primære id (f.eks. ISBN-nummer). Denne kolonne vises i rapporten, hvis dataene er sorteret efter bog.
Bogbesøg (BB) Der registreres et bogbesøg, hver gang en unik bruger ser en af dine bøger i Google Bøger. Dette antal omfatter visninger af oplysende sider (såsom siden "Om denne bog"), samt eksempelvisningssider.
BB med viste sider Antallet af bogbesøg, hvor brugeren fik vist eksempelvisningssider i din bog. Dette omfatter ikke besøg, hvor en bruger kun fik vist oplysende sider for dine bøger.
Ikke-unikke klik på køb Antallet af klik på links til at købe bogen på forhandleres websites (herunder dit website, hvis du har angivet et link til køb).
BB med klik på køb Antallet af besøg, som omfattede et klik på et købslink.
Klikfrekvens for link til køb Klikfrekvensen for købslinks.
Viste sider Det antal unikke eksempelvisningssider, som en bruger fik vist i en given session (optalt som en 24-timers periode). Hvis en bruger får vist den samme side af din bog to gange under en session, registreres der kun en enkelt visning af siden.