Informes de trànsit de les previsualitzacions de Google Llibres

Els informes de trànsit de Google Llibres inclouen informació sobre les pàgines de previsualització dels llibres. Actualment, les dades de trànsit de Google Play no estan disponibles.

Baixar informes de trànsit

Per accedir als informes de trànsit:

1. Inicia la sessió al Centre per a partners a play.google.com/books/publish/.
  2. A l'esquerra, fes clic a Informes.
  3. Desplaça't fins a la secció "Informes personalitzats".
  4. Al costat de "Tipus d'informe", selecciona Informe de trànsit de Google Llibres.
  5. Al camp "Data", defineix un interval de dates seguint el format AAAA-MM-DD.
    • També pots filtrar les dades per països o llibres concrets.
  6. Per baixar l'informe com un fitxer .csv separat per tabulacions, fes clic a Exporta l'informe. El pots obrir a la majoria de programes de fulls de càlcul.

Localitzar informació en un informe de trànsit

A l'informe, hi pots trobar el següent:

Data o Mes Aquesta columna apareix a l'informe si les dades s'organitzen per dia o per mes.
ISBN principal Indica l'ISBN principal o un altre identificador del llibre. Aquesta columna apareix a l'informe si les dades s'organitzen per llibre.
Visites al llibre Es registra una visita al llibre cada vegada que un usuari únic consulta un dels teus llibres a Google Llibres. Aquesta xifra inclou les visites a:
  • Pàgines informatives, com ara la pàgina "Sobre aquest llibre"
  • Pàgines de contingut de previsualització
Visites al llibre amb pàgines vistes Nombre de visites al llibre en què els usuaris accedeixen a pàgines de previsualització del llibre. Aquesta xifra no inclou les visites en què un usuari accedeix només a les pàgines informatives dels llibres.
Clics de compra no únics Nombre de clics als enllaços per comprar el llibre en llocs web de comerços al detall. Si facilites un enllaç de compra, aquesta xifra inclou les visites al teu lloc web.
Visites al llibre amb clics de compra Nombre de visites en què un usuari fa clic en un enllaç de compra.
CTR d’enllaç de compra La ràtio de clics d'entrada dels enllaços de compra.
Pàgines vistes Nombre total de pàgines de contingut de previsualització úniques que un usuari ha vist en un període de 24 hores. Si un usuari veu la mateixa pàgina del llibre dues vegades en un termini de 24 hores, només es registra una sola visualització de pàgina.
Tanca la cerca
Aplicacions de Google