Salgsrapporter for Google Play

Nogle af de funktioner, der er beskrevet på denne side, er muligvis ikke tilgængelige, da salg af bøger i Google Play er begrænset til udvalgte lande.

Salgsrapporter indeholder oplysninger om, hvordan dine bøger sælger i Google Play. (Du kan finde oplysninger om dine indtægter i indtægtsrapporter).

Du kan få adgang til dine salgsrapporter ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på partnercenteret på play.google.com/books/publish/.
  2. Gå til siden Analytics og rapporter.
  3. Vælg rapporttypen.
  4. Vælg enten Hele perioden eller Datointerval. Datoer skal angives i dette format: ÅÅÅÅ-MM-DD. Slutdatoen medtages ikke i rapporten.
  5. Hvis du vil afgrænse din rapport, så den kun omfatter bestemte bøger, skal du angive en kommasepareret id-liste i feltet Bog-id'er.
  6. Vælg de salgslande, du er interesseret i. Du kan vælge flere lande eller vælge Alle.
  7. Klik på knappen Eksportér samlet rapport for at downloade rapporten som en tabulatorsepareret fil, som du kan åbne i de fleste regnearksprogrammer.

Du kan finde følgende oplysninger i dine salgsrapporter (det er muligvis ikke alle data, der vises, afhængigt af relevans):

Oversigtsrapporter

Titel Bogens titel.
Forfatter Bogens forfatter
Primært ISBN Det primære ISBN-nummer eller andet id for bogen.
Salgsland Det land, hvor køberen har købt bogen.
Købte eksemplarer Samlet antal eksemplarer af bogen, der blev købt i denne periode.
Refunderede eksemplarer Samlet antal eksemplarer af bogen, der blev refunderet i denne periode.
Solgte eksemplarer netto Nettoantallet af eksemplarer af bogen, der blev solgt i denne periode.
Udgivers samlede indtjening Samlet beløb, der blev indtjent fra nettosalget af bogen i denne periode, i kundens lokale valuta. Du kan finde en mere detaljeret oversigt i de tilsvarende indtjeningsrapporter eller rapporter over salgstransaktioner.

Transaktionsrapporter

Transaktionsdato Datoen for transaktionen.
Id Et unikt id for denne transaktion.
Produkt Om transaktionen var et køb eller en leje.
  • Enkelt køb: Et normalt salg.
  • Leje: Tidsbegrænset leje. Lejeperioden fremgår også.
Type Ttransaktionstype.
  • Salg: Bogen blev solgt.
  • Refusion: Bogen blev returneret og refunderet.
Forudbestilling Hvorvidt transaktionen gjaldt en forudbestilling.
  • Godkendt: Køberen forudbestilte bogen, og den er endnu ikke blevet leveret (rapporten blev genereret før bogens Salgsdato).
  • Annulleret: Forudbestillingen blev annulleret, inden bogen blev leveret.
  • Leveret: Bogen blev forudbestilt og er blevet leveret.
  • Ingen: Transaktionen omfattede ikke nogen forudbestilling.
Antal Antallet af eksemplarer i transaktionen. Negativt for refusioner.
Primært ISBN Det primære ISBN-nummer eller andet id for bogen, indledt af et enkelt anførselstegn, så regnearksprogrammer viser hele ISBN-nummeret.
Navn på forlag Skabelonen, der blev brugt for bogen.
Titel Bogens titel.
Forfatter Bogens forfatter
Valuta for listepris Valutaen for bogens listepris. Hvis valutakonvertering var slået til, er dette valutaen for købet, sådan som den vises for køberen.
Listepris Bogens listepris.
Salgsland Det land, hvor køberen har købt bogen.
Udgiverens indtægt i % Forlagets andel af listeprisen.
Udgiverens indtægt Det beløb, udgiveren tjener. Dette vil være negativt, hvis transaktionen var en refusion. Negativt for refusioner. Valutaen er den samme som betalingsvalutaen.
Betalingsvaluta Valutaen for udgiverens indtjening.
Betalingsbeløb: Det beløb, udgiveren tjente for denne transaktion. Negativt for refusioner.
Vekselkurs for valuta

Hvis listeprisen og betalingsbeløbet er i forskellige valutaer, er dette vekselkursen mellem de to valutaer.

Særlige oplysninger vedrørende salg i Sydkorea: Visse sydkoreanske kunder skal betale for deres bøger i amerikanske dollars. Ved disse transaktioner vises den konverterede pris fra amerikanske dollars til betalingsvalutaen, selvom rapporten angiver en pris i sydkoreanske won.