Salgsrapporter for Google Play

Vigtigt!

• Google Play-partnere kan sælge e-bøger og lydbøger i udvalgte lande/regioner. De funktioner, der er beskrevet her, er ikke tilgængelige i alle lande/regioner.
  • Forudbestillinger giver kunderne mulighed for at bestille – men ikke læse – din bog før udgivelsesdatoen. De kunder, der har forudbestilt din bog, bliver debiteret for købet og får adgang til bogen på udgivelsesdatoen.
  • På grund af lovkrav kan Google ikke give mulighed for forudbestilling i Indien. I Indien bliver din bog med andre ord først tilgængelig i Google Play Butik på den dato, hvor den sættes til salg.
  • Inden du uploader nogen filer, skal du sørge for, at dit indhold er i overensstemmelse med Googles retningslinjer. Læs vores indholdspolitikker for udgivere af bøger i Google Play, hvis du har tænkt dig at sælge dine bøger via Google Play.
  • Tallene i rapporterne med salgstal pr. måned stemmer ikke nødvendigvis helt overens med dine månedlige betalinger. Gå til Google Play-indtjeningsrapporter for at få adgang til en finansiel rapport, der stemmer overens med din betaling.

Salgsrapporterne indeholder oplysninger om dine bogsalg i Google Play. Disse rapporter indeholder ikke oplysninger fra Google Bøger.

Tip! Hvis du vil have flere oplysninger om indtjening, der allerede er udbetalt til dig, kan du tjekke dine indtjeningsrapporter.

Gennemgå salgsrapporter

Sådan får du adgang til dine salgsrapporter:

1. Log ind på Partnercenter på play.google.com/books/publish/.
  2. Klik på Rapporter til venstre.
  3. Rul til "Tilpassede rapporter".
  4. Ud for "Rapporttype" skal du vælge enten:
  5. Angiv et datointerval i feltet Dato. Angiv datoer i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD. Slutdatoen medtages ikke i rapporten.
    • Du kan også filtrere dataene for bestemte lande eller bøger.
  6. Klik på Eksportér rapport for at downloade rapporten som en tabulatorsepareret fil. Du kan åbne din rapport i de fleste regnearksprogrammer.

Oversigtsrapporter

Vigtigt! Din rapport omfatter kun relevante datakategorier.

I din rapport kan du finde følgende:

Titel Bogens titel.
Forfatter Bogens forfatter.
Primært ISBN Det primære ISBN-nummer eller andet id for bogen.
Salgsland Det land, hvor køberen har købt bogen.
Købte eksemplarer Samlet antal eksemplarer af bogen, der blev købt i denne periode.
Refunderede eksemplarer Samlet antal eksemplarer af bogen, der blev refunderet i denne periode.
Solgte eksemplarer netto Nettoantallet af eksemplarer af bogen, der blev solgt i denne periode.
Udgivers samlede indtjening Samlet beløb, der blev indtjent fra nettosalget af bogen i denne periode, i kundens lokale valuta. Du kan finde en mere detaljeret oversigt i rapporterne over salgstransaktioner eller indtjeningsrapporterne.

Transaktionsrapporter

Transaktionsdato

Datoen for transaktionen.

Id

Et unikt id for denne transaktion.

Produkt

Om transaktionen var et køb eller en leje.

• Enkelt køb: Et normalt salg
  • Lejet bog: Tidsbegrænset leje. Inkluderer lejeperioden.

Type

Typen af transaktion:

• Salg: Bogen blev solgt.
  • Refusion: Bogen er returneret, og der er foretaget refusion.
  • Kampagnekode: Brugeren har anskaffet sig bogen ved at indløse en kampagnekode.

Tip! Hvis bogens kampagnepris er nul, viser kolonnen Type "Udsalg".

Forudbestil

Om transaktionen vedrørte en forudbestilling:

• Godkendt: Køberen forudbestilte bogen, og den er endnu ikke blevet leveret Denne kategori vises kun i rapporter, der er genereret før bogens salgsdato.
  • Annulleret: Forudbestillingen blev annulleret inden levering.
  • Leveret: Bogen blev forudbestilt og er leveret.
  • Ingen: Transaktionen omfattede ikke nogen forudbestilling.

Antal

Antallet af eksemplarer i transaktionen. Hvis dette tal er negativt, betyder det, at transaktionen blev refunderet.

Primært ISBN

Det primære ISBN-nummer eller et andet id for bogen indledt af et enkelt anførselstegn, så regnearksprogrammer viser hele ISBN-nummeret.

Navn på forlag

Skabelonen, der blev brugt for bogen, da den blev solgt.

Titel

Bogens titel.

Forfatter

Bogens forfatter.

Valuta for listepris

Valutaen for bogens listepris. Hvis valutakonvertering var aktiveret, er dette køberens købsvaluta.

Listepris

Bogens listepris.

Salgsland

Det land, hvor køberen har købt bogen.

Udgiverens indtægt i %

Forlagets andel af listeprisen.

Udgiverens indtægt

Det beløb, som udgiveren tjener. Hvis dette tal er negativt, betyder det, at transaktionen blev refunderet.

Betalingsvaluta

Valutaen for udgiverens indtjening.

Betalingsbeløb:

Det beløb, udgiveren tjente på denne transaktion. Hvis dette tal er negativt, betyder det, at transaktionen blev refunderet.

Valutaens konverteringsrate

Hvis listeprisen og betalingsbeløbet er i forskellige valutaer, er dette vekselkursen mellem de to valutaer.

Ved salg i Sydkorea: Visse sydkoreanske kunder skal betale for deres bøger i amerikanske dollars. Ved disse transaktioner er prisen angivet i sydkoreanske won (KRW) i rapporten, men prisen er omregnet ved brug af dagskursen for amerikanske dollars (USD) ift. partnerens betalingsvaluta.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: