Kirjan tila ja saatavuus

Yhteistyökumppaniohjelmaan lisätyillä kirjoilla on kolme saatavuustasoa:

• aktivoitu esikatseluun Google Kirjoissa ja myytävänä Google Play Kaupassa (saatavilla tietyillä alueilla)
  • aktivoitu esikatseluun Google Kirjoissa
  • poistettu käytöstä (ei esikatselua Google Kirjoissa eikä myytävänä Google Playssa).

Tilaviestit

Kaikilla kirjoilla on yksi seuraavista tilaviesteistä kirjaluettelossa ja kirjan yhteenvetosivulla:

Tilaviesti Kirjan tila
Saatavilla Google Playssa Kirja on saatavilla Google Play Kaupassa ja esikatseltavissa Google Kirjoissa. Siirry kirjan yhteenvetosivulle tai lataa laskentataulukko, niin näet alueet, joilla kirja on saatavilla.
Ennakkotilaa Google Playssa

Kirja on ennakkotilattavissa Google Play Kaupasta.

Kirjan esikatseltavuus Google Kirjoissa riippuu kirjan "Salli esikatselu ennen julkaisupäivää" ‐asetuksesta.

Saatavilla Google Kirjoissa Kirja on esikatseltavissa Google Kirjoissa, mutta se ei ole myynnissä Google Play Kaupassa.
Odottaa hyväksyntää Olet lisännyt kirjan tilillesi mutta et ole vielä julkaissut sitä. Valitse kirjan nimi kirjaluettelosta ja julkaise kirja Tarkista-välilehdellä.
Toimenpiteitä vaaditaan

Havaitsimme ongelman, joka estää kirjan julkaisemisen Google Kirjoissa tai Google Play Kaupassa.

Katso lisätietoa siirtymällä kirjan yhteenvetosivulle tai lataamalla laskentataulukko. Katso vianetsintätyökalusta ja virheilmoituksista, mitä sinun täytyy tehdä seuraavaksi.

Klikkaa Kirjaluettelo-sivulta kolmea pistettä "Toimenpiteitä vaaditaan" ‐tilan vierestä,  niin näet tietoa ongelmasta ja voit poistaa kirjan käytöstä. Kun valitset Korjaa ongelma, näet kyseisen ongelman korjaussivun.

Voit myös selata ja suodattaa kirjoja seuraavien ongelmatyyppien mukaan:

• Hinta
  • Sisältö
  • Asetukset
  • Sisältöoikeudet
  • Äänikirjan laatu
Käsittelyssä

Kirjan tiedostoihin tai asetuksiin äskettäin tehtyä muutosta käsitellään edelleen.

• Ensimmäinen Yhteistyökumppanikeskuksen tililläsi julkaistu kirja julkaistaan Play Kaupassa seitsemän päivän kuluessa.
  • Uudet kirjat julkaistaan Play Kaupassa 12–24 tunnin kuluessa.
  • Useimmat muutokset tulevat voimaan Play Kaupassa 12 tunnin kuluessa.

Huom.

Jos kirjasi käsittelyaika on pidempi kuin yllä mainittu aika, ota meihin yhteyttä.
Poistettu käytöstä

Kirja ei ole myynnissä Google Playssa. Google Kirjoissa voi näkyä perustietoja kirjasta mutta ei sisällön esikatselua.

Käytöstä poistetut kirjat näkyvät vain, jos valitset niin.

Tuntematon Tila voi näkyä lyhyen aikaa, kun järjestelmämme käsittelee kirja-asetuksiasi.

Jos haluat nähdä kaikkien kirjojesi tilan, lataa kirjojen tiedot laskentataulukkona ja tarkista Tila-sarake. Kun lataat laskentataulukon, muista valita ruutu "Näytä sisällönkuvaustietosarakkeet" ‑kohdasta.

Saatavuuden muuttaminen

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskuksen tilille.
  2. Valitse vasemmalta Kirjaluettelo.
  3. Valitse kirjan nimi.
  4. Valitse Yhteenveto tai Julkaise.
    • Aktivoi kirja, jotta sitä voi esikatsella Google Kirjoissa.
    • Ota kirja myyntiin, niin sitä voidaan myydä Google Playssa (saatavilla vain tietyillä alueilla).
    • Kun poistat kirjan käytöstä, se poistuu Google Kirjoista ja sen esikatselu Google Playsta.

Vinkki: Jos kirjan tila on "Toimenpiteitä vaaditaan", jokin ongelma estää kirjan julkaisemisen Google Kirjoissa tai Google Play Kaupassa. Kirja julkaistaan verkossa, kun ongelma on ratkaistu.

Useiden kirjojen saatavuuden muuttaminen

Voit asettaa useita kirjoja myyntiin tai poistaa niitä myynnistä laskentataulukon avulla.

Näin voit poistaa useita kirjoja käytöstä:

1. Kirjaudu Yhteistyökumppanikeskuksen tilille.
  2. Valitse vasemmalta Kirjaluettelo.
  3. Valitse  Lisäasetukset ja sitten  Valitse käytöstä poistettavia kirjoja.
  4. Valitse poistettavat kirjat. Voit selata ja suodattaa kirjoja.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Jatka.
  6. Vahvista käytöstä poistettavien kirjojen määrä.
  7. Valitse oikeasta yläkulmasta Sulje.

Vinkki: "Valitse käytöstä poistettavia kirjoja" ‐vaihtoehto on käytettävissä vain Yhteistyökumppanikeskuksen uudessa versiossa. Jos haluat vaihtaa uuteen versioon, valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.

Useita käytöstä poistettuja kirjoja ei voi aktivoida uudelleen kerralla. Jos haluat aktivoida yli 20 käytöstä poistettua kirjaa, ota meihin yhteyttä.