Status og tilgængelighed for en bog

Vigtigt! Google Play-partnere kan sælge e-bøger i udvalgte lande/områder. De funktioner, som er beskrevet her, er ikke tilgængelige overalt. I øjeblikket er det muligt for visse partnere at sælge lydbøger i Play. Google accepterer i øjeblikket ikke nye lydbogspartnere. Vend tilbage hertil med jævne mellemrum for at tjekke, om der er sket ændringer.

Der er 3 tilgængelighedsniveauer for bøger, der indsendes til partnerprogrammet:

• Aktiveret til forhåndsvisning i Google Bøger og aktiveret til salg i Google Play Butik i lande/områder, hvor de er tilgængelige.
  • Aktiveret til forhåndsvisning i Google Bøger, men ikke til salg i Play Butik.
  • Deaktiveret, dvs. ingen forhåndsvisning i Google Bøger og ikke til salg i Google Play.

Statusmeddelelser

Hver bog viser en af følgende statusmeddelelser i dit Bogkatalog og på oversigtssiden for den enkelte bog:

• Online i Google Play: Bogen er tilgængelig i Google Play Butik. Hold markøren over statusmeddelelsen i Bogkatalog for at se de lande, hvor bogen er sat til salg.
  • Online i Google Bøger: Bogen har en forhåndsvisning i Google Bøger. Hold markøren over statusmeddelelsen i Bogkatalog for at se de lande, hvor forhåndsvisningen er tilgængelig.
  • Mangler godkendelse: Du har føjet denne bog til din konto, men du har endnu ikke angivet, om den skal være tilgængelig i Google Bøger eller i Google Play Butik. Du kan angive bogens tilgængelighed ved at vælge bogens titel i Bogkatalog. Gå derefter til fanen Oversigt.
    • Hvis du vil undgå at få denne statusmeddelelse fremover, skal du tilpasse standardindstillingerne i skabelonindstillingerne.
  • Kræver handling: Der er et problem, som forhindrer bogen i at blive vist online i Google Bøger eller Google Play Butik. Hold markøren over statusmeddelelsen på din konto for at se flere oplysninger. Brug vores fejlfindingsværktøj til at finde ud af, hvad du skal gøre.
  • Behandler: En nylig ændring i din bogs filer eller indstillinger behandles stadig. Vend tilbage senere for at få en opdateret status.
  • Deaktiveret: Bogen blev føjet til Bogkatalog, men blev efterfølgende fjernet og er i øjeblikket ikke online i hverken Google Bøger eller Google Play. Den vises ikke i standardvisningen af Bogkatalog, men vises i forbindelse med specifikke søgninger.

Hvis du vil se statusoplysninger for alle dine bøger uden at skulle holde markøren over hver enkel statusmeddelelse i bogkataloget, kan du downloade et regneark over dine bøger. Når du downloader regnearket, skal du sørge for at markere afkrydsningsfeltet ud for "Vis kolonner med metadata".

Skift tilgængelighed

Du kan ikke aktivere eller deaktivere flere forhåndsvisninger ad gangen i Google Bøger. Hvis du vil ændre flere forhåndsvisninger ad gangen i Google Bøger, skal du kontakte os. Du kan stadig aktivere salg af flere bøger eller indstille salget af dem i Google Play, når du bruger et regneark til at ændre flere bogindstillinger ad gangen.

1. Log ind på Partnercenter for Google Play Bøger.
  2. Vælg Bogkatalog til venstre.
  3. Vælg bogens titel.
  4. Vælg Gennemgå.
    • Aktivér bogen for at tillade forhåndsvisning af den i Google Bøger.
    • Aktivér salg af bogen for at tillade, at den sælges i Google Play.
    • Deaktiver bogen for at fjerne den fra Google Bøger og Google Play.

Tip! Du skal muligvis også angive filer og indstillinger for bogen, før bogen kan vises online. Hvis det er tilfældet, vises meddelelsen "Kræver handling" for bogen.