Status og tilgængelighed for en bog

Nogle af de funktioner, der er beskrevet på denne side, er muligvis ikke tilgængelige, da salg af bøger i Google Play er begrænset til udvalgte lande.

Der er tre tilgængelighedsniveauer for bøger, der indsendes til partnerprogrammet:

• Aktiveret til forhåndsvisning i Google Bøger og aktiveret til salg i Google Play Butik (tilgængelig i et begrænset antal lande)
  • Aktiveret til forhåndsvisning i Google Bøger
  • Deaktiveret (ingen forhåndsvisning i Google Bøger og ikke tilgængelig til salg i Google Play)

Statusmeddelelser

Hver bog viser en af følgende statusmeddelelser i dit Bogkatalog og på oversigtssiden for den enkelte bog:

• Online i Google Play: Bogen er tilgængelig i Google Play Butik. Hold markøren over statusmeddelelsen i Bogkatalog for at se de lande, hvor bogen er sat til salg.
  • Online i Google Bøger: Bogen kan ses med forhåndsvisning i Google Bøger. Hold markøren over statusmeddelelsen i Bogkatalog for at se de lande, hvor forhåndsvisningen er tilgængelig
  • Mangler godkendelse: Du har føjet denne bog til din konto, men du har endnu ikke angivet, om den skal være tilgængelig i Google Bøger eller i Google Play Butik. Klik på bogens titel i Bogkatalog, og gå til fanen Oversigt for at angive bogens tilgængelighed.
    Bemærk! Du kan undgå denne status i fremtiden ved at justere dine skabelonindstillinger til automatisk at anvende standardindstillingerne.
  • Kræver handling: Der er et problem, der forhindrer bogen i at blive vist online i Google Bøger eller Google Play Butik. I Bogkatalog skal du holde markøren over statusmeddelelsen på din konto for at se flere oplysninger. Brug vores fejlfindingsværktøj til at se, hvad du skal gøre.
  • Behandler: En nylig ændring i din bogs filer eller indstillinger behandles stadig. Vend snart tilbage for at få en opdateret status.
  • Deaktiveret: Bogen blev føjet til Bogkatalog, men udgivelsen er efterfølgende blevet fjernet og er i øjeblikket ikke online i hverken Google Bøger eller Google Play. Den vises ikke i standardvisningen af Bogkatalog, men vises ved specifikke søgninger.
  • Ukendt: Denne status vises, hvis vores system stadig er i gang med at behandle dine bogindstillinger.

Hvis du vil se statusoplysninger for alle dine bøger uden at skulle holde markøren over hver enkel statusmeddelelse i bogkataloget, kan du downloade et regneark for dine bøger og gå til kolonnen Status. Når du downloader regnearket, skal du sørge for at markere afkrydsningsfeltet ud for "Vis kolonner med metadata".

Skift tilgængelighed

1. Log ind på Partnercenter.
  2. Klik på Bogkatalog til venstre.
  3. Klik på bogens titel.
  4. Klik på Oversigt.
    Bemærk! Ved nye bøger eller inaktive bøger hedder fanen muligvis "Udgiv".
  • Aktivér bogen for at tillade eksempelvisning af den i Google Bøger.

• Aktivér bogen til salg, så den sælges i Google Play (tilgængelig i et begrænset antal lande).

• Deaktiver bogen for at fjerne den fra Google Bøger og Google Play.

Bemærk! Du skal muligvis også angive filer og indstillinger, før bogen kan vises online. Hvis dette er tilfældet, vil der vises "Kræver handling" for bogen.

Du kan ikke aktivere eller deaktivere flere eksempelvisninger ad gangen i Google Bøger. Kontakt os, hvis du har brug for det. Du kan dog aktivere flere bøger til salg eller fjerne dem fra salg i Google Play ved hjælp af et regneark.