Status og tilgængelighed for en bog

Bøger, der indsendes til partnerprogrammet, har 3 tilgængelighedsniveauer:

• Aktiveret til forhåndsvisning i Google Bøger og aktiveret til salg i Google Play Butik (tilgængelig i et begrænset antal lande/områder)
  • Aktiveret til forhåndsvisning i Google Bøger
  • Deaktiveret (ingen forhåndsvisning i Google Bøger og ikke tilgængelig til salg i Google Play)

Statusmeddelelser

Hver bog viser en af følgende statusmeddelelser i dit Bogkatalog og på oversigtssiden for den enkelte bog:

Statusmeddelelse Bogstatus
Online i Google Play Bogen er tilgængelig i Google Play Butik, og brugere kan se en forhåndsvisning af den i Google Bøger. Gå til oversigtssiden for den enkelte bog, eller download et regneark for at se de lande/områder, hvor bogen er sat til salg.
Forudbestilling i Google Play

Bogen kan forudbestilles i Google Play Butik.

Hvorvidt brugere kan se en forhåndsvisning af denne bog i Google Bøger afhænger af indstillingen "Vil du tillade forhåndsvisning før salgsdatoen?" for bogen.

Online i Google Bøger Brugere kan se en forhåndsvisning af bogen i Google Bøger, men bogen kan ikke købes i Google Play Butik.
Mangler godkendelse Du har føjet denne bog til din konto, men du har endnu ikke udgivet bogen. Klik på bogens titel i Bogkatalog, og gå til fanen "Gennemgå og udgiv" for at udgive den.
Kræver handling

Der er et problem, der forhindrer bogen i at blive vist online i Google Bøger eller Google Play Butik.

Du kan gå til oversigtssiden for den enkelte bog eller downloade et regneark for at få flere oplysninger. Brug vores værktøj til fejlfinding og liste over fejlmeddelelser for at se, hvad du skal gøre.

På siden "Bogkatalog" skal du klikke på de tre prikker ud for statusmeddelelsen "Kræver handling" for at finde oplysninger om problemet eller deaktivere bogen. Når du klikker på Løs problem, åbnes den side, hvor det specifikke problem skal løses.

Du kan også gennemse og filtrere bøger efter følgende problemtyper:

• Pris
  • Indhold
  • Indstillinger
  • Indholdsrettigheder
  • Lydbogskvalitet
Under behandling

En nylig ændring i din bogs filer eller indstillinger behandles stadig.

• Den første bog, der er udgivet fra din konto i Partnercenter, vises i Play Butik efter 7 dage.
  • Nye bøger vises i Play Butik efter 12-24 timer.
  • De fleste ændringer træder i kraft i Play Butik inden for 12 timer.

Bemærk!

Hvis din bog har en længere behandlingstid end den forventede periode angivet ovenfor, kan du kontakte os.
Deaktiveret

Denne bog er ikke til salg i Google Play. Google Bøger viser muligvis grundlæggende oplysninger om denne bog, men vil ikke inkludere en forhåndsvisning af indholdet.

Deaktiverede bøger vises kun, hvis du vælger at vise bøger med deaktiveret status.

Ukendt Denne statusmeddelelse kan blive vist i et kort tidsrum, når vores system stadig er i gang med at behandle dine bogindstillinger.

Hvis du vil se statusoplysninger for alle dine bøger, kan du downloade et regneark med dine bøger og se kolonnen "Status". Når du downloader regnearket, skal du sørge for at markere afkrydsningsfeltet ud for "Se kolonner med metadata".

Skift tilgængelighed

1. Log ind på din konto i Partnercenter.
  2. Klik på Bogkatalog til venstre.
  3. Klik på bogens titel.
  4. Klik på Oversigt eller Udgiv.
    • Aktivér bogen, så brugere kan se en forhåndsvisning af den i Google Bøger.
    • Aktivér salg af bogen for at tillade, at den sælges i Google Play (tilgængelig i et begrænset antal lande/områder).
    • Deaktivér bogen for at fjerne den fra Google Bøger og fjerne forhåndsvisningen i Google Play.

Tip! Hvis en bog har statussen "Handling påkrævet", er der et problem, der forhindrer bogen i at blive vist online i Google Bøger eller Google Play Butik. Bogen vises, når du har løst problemet.

Skift tilgængelighed for flere bøger

Du kan aktivere salg af flere bøger ad gangen eller indstille salget af dem i Google Play ved hjælp af et regneark.

Sådan deaktiverer du flere bøger:

1. Log ind på din konto i Partnercenter.
  2. Klik på Bogkatalog til venstre.
  3. Klik på Avancerede valgmuligheder og derefter Vælg de bøger, der skal deaktiveres.
  4. Markér de titler, du vil fjerne. Du kan gennemse og filtrere bøger.
  5. Klik på Fortsæt øverst til højre.
  6. Bekræft antallet af bøger, du vil deaktivere.
  7. Klik på Luk øverst til højre.

Tip! Muligheden "Vælg, hvilken bog du vil deaktivere" er kun tilgængelig i den nye version af Partnercenter. Du kan skifte til den nye version ved at klikke på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.

Du kan ikke genaktivere flere deaktiverede bøger ad gangen. Kontakt os, hvis du vil genaktivere mere end 20 deaktiverede bøger.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: