Estat i disponibilitat dels llibres

És possible que algunes funcions descrites en aquesta pàgina no estiguin disponibles, ja que la venda de llibres a Google Play està limitada a determinats països.

Els llibres enviats al Programa per a partners poden tenir els tres nivells de disponibilitat següents:

• Llibres amb la previsualització activada a Google Llibres i activats per a la venda a Google Play Store (només disponible en alguns països).
  • Llibres amb la previsualització activada a Google Llibres.
  • Llibres desactivats (no es poden previsualitzar a Google Llibres i no estan disponibles per a la venda a Google Play).

Missatges d'estat

Al Catàleg de llibres i a la pàgina Resum de cada llibre es mostra un dels missatges d'estat següents:

• Publicat a Google Play: el llibre està disponible a Google Play Store. Al Catàleg de llibres, passa el cursor per sobre del missatge d'estat per veure els països on el llibre està disponible per a la venda.
  • Publicat a Google Llibres: el llibre es pot previsualitzar a Google Llibres. Al Catàleg de llibres, passa el cursor per sobre del missatge d'estat per veure els països on la previsualització està disponible.
  • Necessita aprovació: has afegit aquest llibre al teu compte, però encara no has indicat si vols que estigui disponible a Google Llibres o Google Play Store. Al Catàleg de llibres, fes clic al títol del llibre i ves a la pestanya Resum per definir la disponibilitat del llibre.
    Nota: pots evitar aquest estat en el futur ajustant la configuració de les plantilles per aplicar automàticament valors predeterminats.
  • Requereix una acció: hi ha un problema que impedeix que el llibre es publiqui a Google Llibres o Google Play Store. Al Catàleg de llibres, passa el cursor per sobre del missatge d'estat al teu compte per veure'n més detalls. Fes servir la nostra eina de resolució de problemes per comprovar els passos que has de seguir.
  • En procés: s'està processant un canvi recent a la configuració o als fitxers del llibre. Torna a comprovar aviat si se n'ha actualitzat l'estat.
  • Desactivat: el llibre es va afegir al Catàleg de llibres, però després se'n va anul·lar la publicació i actualment no està publicat ni a Google Llibres ni a Google Play. Per tant, no es mostrarà a la visualització predeterminada del Catàleg de llibres, però sí en cerques específiques.
  • Desconegut: aquest estat es pot mostrar mentre el sistema processa la configuració del llibre.

Si vols veure informació detallada sobre l'estat de tots els teus llibres sense haver de passar el cursor per sobre de cada missatge d'estat al Catàleg de llibres, pots baixar un full de càlcul de tots els llibres i consultar la columna Estat. Quan baixis el full de càlcul, assegura't de marcar la casella "Mostra les columnes de metadades".

Canviar la disponibilitat

1. Inicia la sessió al Centre per a partners.
  2. A l'esquerra, fes clic a Catàleg de llibres.
  3. Fes clic al títol del llibre.
  4. Fes clic a Resum.
    Nota: en el cas dels llibres nous o inactius, pot ser que aquesta pestanya s'anomeni "Publica".
  • Activa el llibre per permetre que es pugui previsualitzar a Google Llibres.

• Activa la venda al llibre per permetre que es pugui vendre a Google Play (només disponible en alguns països).

• Desactiva el llibre per suprimir-lo de Google Llibres i Google Play.

Nota: pot ser que també hagis de proporcionar fitxers i definir la configuració perquè el llibre es publiqui. En aquest cas, l'estat del llibre serà "Requereix una acció".

Les previsualitzacions no es poden activar ni desactivar de manera massiva a Google Llibres. Contacta amb nosaltres si et cal fer-ho. En canvi, sí que pots activar o desactivar la venda a Google Play per a diversos llibres alhora utilitzant un full de càlcul.