Boekstatus en -beskikbaarheid

Boeke wat by die Vennootprogram ingedien word, het 3 vlakke van beskikbaarheid:

• Geaktiveer om in Google Boeke voorbeskou te word en beskikbaar om in die Google Play Winkel gekoop te word (beskikbaar in beperkte lande/streke)
  • Geaktiveer om in Google Boeke voorbeskou te word
  • Gedeaktiveer (geen voorskou op Google Boeke nie en nie in Google Play beskikbaar om te koop nie)

Statusboodskappe

Elke boek wys een van die volgende statusboodskappe in jou Boekkatalogus en op die individuele boek se Opsomming-bladsy:

Statusboodskap Boekstatus
Beskikbaar op Google Play Die boek is in die Google Play Winkel beskikbaar en kan op Google Boeke voorbeskou word. Gaan na die individuele boek se Opsomming-bladsy of laai ’n sigblad af om die lande/streke te kry waar die boek te koop beskikbaar is.
Bestel vooraf op Google Play

Die boek kan vooraf bestel word in die Google Play Winkel.

Die boek se beskikbaarheid om in Google Boeke voorbeskou te word, hang af van die boek se "Laat voorskou voor verkoopsdatum toe"-instelling.

Beskikbaar op Google Boeke Die boek is beskikbaar om op Google Boeke voorbeskou te word, maar is nie beskikbaar om in die Google Play Winkel te koop nie.
Goedkeuring nodig Jy het hierdie boek by jou rekening gevoeg, maar het die boek nog nie gepubliseer nie. Klik die boek se titel in die Boekkatalogus en gaan na die "Kontroleer-oortjie" toe om dit te publiseer.
Benodig optrede

Daar is ’n kwessie wat verhoed dat die boek op Google Boeke of in die Google Play Winkel gepubliseer kan word.

Jy kan na die individuele boek se Opsommingbladsy toe gaan, of ’n sigblad aflaai om meer besonderhede te kry. Gebruik ons foutsporingnutsding en lys foutboodskappe om te kyk watter stappe jy moet uitvoer.

Klik van die "Boekkatalogus"-bladsy af die drie kolletjies langs die "Benodig optrede"-status om besonderhede oor die kwessie te vind of die boek te deaktiveer. As jy Stel kwessie reg klik, maak die bladsy om die spesifieke kwessie reg te stel, oop.

Jy kan ook deur boeke blaai en dit filtreer volgens die volgende soorte kwessies:

• Prys
  • Inhoud
  • Instellings
  • Inhoudregte
  • Oudioboekgehalte
Word tans verwerk

’n Onlangse verandering aan jou boek se lêers of instellings word nog verwerk.

• Die eerste boek wat vanuit jou Vennootsentrum-rekening gepubliseer word, sal binne 7 dae in die Play Winkel beskikbaar wees.
  • Nuwe boeke word binne 12-24 uur in die Play Winkel gepubliseer.
  • Die meeste veranderinge is binne 12 uur in die Play Winkel van krag.

Let wel:

Kontak ons as jou boek vir langer as die verwagte tydperk hierbo in verwerkingstatus is.
Gedeaktiveer

Hierdie boek is nie beskikbaar om in Google Play te koop nie. Google Boeke kan dalk basiese inligting oor hierdie boek wys, maar dit sal nie ’n inhoudvoorskou insluit nie.

Gedeaktiveerde boeke verskyn net as jy kies om boeke met gedeaktiveerde status te wys.

Onbekend Hierdie status kan vir ’n kort tydperk verskyn terwyl ons stelsel nog jou boekinstellings verwerk.

As jy die besonderhede van die status van al jou boeke wil bekyk, kan jy ’n sigblad van jou boeke aflaai en die "Status"-kolom bekyk. Maak seker dat jy die blokkie langs "Wys metadatakolomme" merk wanneer jy die sigblad aflaai.

Verander beskikbaarheid

1. Meld aan by die Vennootsentrum.
  2. Klik Boekkatalogus aan die linkerkant.
  3. Klik die boek se titel.
  4. Klik Opsomming of Publiseer.
    • Aktiveer die boek sodat dit op Google Boeke voorbeskou kan word.
    • Aktiveer die boek vir verkope om toe te laat dat dit op Google Play verkoop word (in beperkte lande/streke beskikbaar).
    • Deaktiveer die boek om dit uit Google Boeke te verwyder en verwyder die voorskou van Google Play.

Wenk: As ’n boek in "Benodig optrede"-status is, is daar ’n kwessie wat verhoed dat die boek in Google Boeke of die Google Play Winkel gepubliseer kan word. Die boek sal gepubliseer word nadat jy die kwessie opgelos het.

Verander verskeie boeke se beskikbaarheid

Jy kan verskeie boeke met behulp van ’n sigblad vir verkope op Google Play aktiveer of verwyder.

Om verskeie boeke te deaktiveer:

1. Meld by die Vennootsentrumrekening aan.
  2. Klik op Boekkatalogus aan die linkerkant.
  3. Klik op Gevorderde opsies en dan Kies boeke om te deaktiveer.
  4. Gaan die titels na wat jy wil verwyder. Jy kan deur boeke blaai en dit filtreer.
  5. Klik bo regs op Gaan voort.
  6. Bevestig die aantal boeke wat jy wil deaktiveer.
  7. Klik bo regs op Maak toe.

Wenk: Die "Kies boeke om te deaktiveer"-opsie is net in die nuwe weergawe van die Vennootsentrum beskikbaar. Klik Instellings bo regs Instellings om na die nuwe weergawe toe oor te skakel.

Jy kan nie veelvuldige gedeaktiveerde boeke in grootmaat heraktiveer nie. Kontak ons as jy meer as 20 gedeaktiveerde boeke wil heraktiveer.