Tilføj flere bøger

Vil du kun tilføje et par bøger? Det er nemmere at tilføje dem hver for sig.

Hvis du har mange bøger, er det muligvis mere praktisk for dig at føje flere bøger til din konto ad gangen.

Angiv bogindstillinger ved hjælp af et regneark

Hvis dine bøger ikke har unikke id'er (f.eks. ISBN-numre), kan du ikke føje dem til Bogkatalog via et regneark. I stedet for at følge denne vejledning kan du enten tilføje indstillinger for bøger uden ISBN-numre individuelt (anbefales i de fleste tilfælde) eller oprette nye poster i Bogkatalog ved først at uploade bogfiler og derefter tilføje indstillinger.
  1. Log ind på din konto i Partnercenter på play.google.com/books/publish/.
  2. På siden Bogkatalog skal du klikke på knappen Avancerede valgmuligheder og derefter vælge Download skabelon.
  3. Hvis du har mere end én skabelon, skal du vælge skabelonen med de standardindstillinger, du vil anvende for de bøger, som du planlægger at tilføje.
  4. Hvis du vil angive indstillinger for valuta og momsinkludering i forbindelse med priser ved upload af alle bøger for denne skabelon, skal du markere afkrydsningfeltet Føj priskolonner til CSV-filen og vælge de relevante valgmuligheder. Bemærk! Du kan ikke angive specifikke prisbeløb på skabelonniveau. Der kan kun angives prisindstillinger.
  5. Download den genererede fil, og åbn den i et regnearksprogram. Hvis dit program tilbyder flere muligheder for at åbne filen, skal du angive disse indstillinger:
    • Adskilt af faner
    • UTF-16-kodning
  6. Tilføj oplysninger om de bøger, du tilføjer (én bog pr. række). Selvom det kun er titel- og id-kolonnerne, der er påkrævede, anbefaler vi, at du angiver så mange oplysninger som muligt. Hvis du lader nogen celler være tomme, bliver de tildelt en standardværdi, som fastlægges af den skabelon, du har valgt. Du kan finde forklaringer til hver kolonne ved at gå til vores side om regneark.
  7. Når du har udfyldt regnearket og gemt det, skal du gå tilbage til Bogkatalog i Partnercenter. Klik på knappen Avancerede valgmuligheder, og vælg derefter Upload bogliste.
  8. Tjek, at dit regneark er behandlet korrekt ved at gå til din uploadhistorik (Avancerede valgmuligheder og derefter Se liste over uploadede bøger). Du kan søge efter en bestemt upload ved at indtaste navnet på den uploadede fil i søgefeltet øverst på siden. Hvis der er nogen fejl, skal du klikke på antallet af rækker med fejl for at downloade en rapport. Når du har foretaget de nødvendige ændringer, skal du uploade det korrigerede regneark. Behandlede bøger vil blive vist i Bogkatalog (du skal muligvis genindlæse siden).

Upload filer for indhold og omslag

1. På siden Bogkatalog på din partnerkonto skal du klikke på knappen Avancerede valgmuligheder og derefter Upload indholdsfiler (PDF, JPG...).
  2. Vælg det bogformat, du vil uploade.
  3. Klik på Vælg filer, og vælg de filer, som du vil uploade fra din computer. Du kan uploade flere filer, men hver enkelt fil må højest fylde 2 GB. Sørg for, at dine filer følger vores vejledning til filnavne til e-bog eller vejledning til filnavne til lydbog.
  4. Når dine filer er blevet behandlet, vises de på fanen Indhold for hver bog. Hvis du ikke mangler nogen nødvendige indstillinger eller filer, vil dine bøger blive vist i Google Bøger og, afhængigt af dine indstillinger, i Google Play.

Retningslinjer for filnavne ved masseupload

• Hvis dine bøger allerede har unikke id'er (f.eks. et ISBN-nummer eller en GGKEY fra Google), kan du erstatte "ISBN" i eksempelfilnavnene nedenfor med bogens faktiske id (i forbindelse med GGKEY behøver du ikke at medtage præfikset GGKEY:). Hvis du både har et trykt og et elektronisk ISBN-nummer, anbefaler vi som regel, at du navngiver dine PDF-filer med det trykte ISBN-nummer og EPUB-filer med det elektroniske ISBN-nummer.

• Hvis dine bøger ikke har unikke id'er: Du kan bruge dine egne filnavne ved at erstatte "ISBN" i eksempelfilnavnene nedenfor med en tekst efter eget valg. Vi anbefaler, at du undgår brug af understregning (_), så tegnet kun bruges som beskrevet i eksemplerne til coverbilleder (f.eks. _interior eller _frontcover).
    • Indsendelse af opdaterede filer: Hvis du vil indsende en opdatering af indholdet eller omslaget på en bog, som oprindeligt ikke havde et id, kan du enten genbruge det samme filnavn, som du brugte, da du uploadede filen første gang, eller navngive den opdaterede fil ved hjælp af det GGKEY-id, som tildeles, når bogen føjes til Bogkatalog. Hvis du bruger et andet filnavn, der ikke er baseret på id'et, oprettes der en ny post i Bogkatalog.

Coverfiler skal være PNG eller JPEG og have det rigtige filtypenavn. PDF- eller TIFF-format kan accepteres for e-bøger.

E-bøger
En enkelt PDF-fil til e-bog med omslag [ISBN].pdf
En PDF-fil med en e-bog, der ikke indeholder omslag; for- og bagomslag leveres seperat [ISBN]_interior.pdf – indhold
[ISBN]_frontcover.jpg (filtypen kan variere) – forsideomslag
[ISBN]_backcover.jpg (filtypen kan variere) – bagsideomslag, valgfrit
En e-bog, der er delt i flere PDF-filer

[ISBN]_1of3.pdf
[ISBN]_2of3.pdf
[ISBN]_3of3.pdf

En EPUB-fil [ISBN].epub – indhold inkl. omslag
[ISBN].jpg (filtypen kan variere) – forsideomslag til markedsføringsminiature, valgfrit
Lydbøger
Én lydfil med en komplet lydbog

ISBN_1of1.mp3 (Anbefalet)
ISBN.mp3 (24 timers behandlingsforsinkelse)

Flere lydfiler til en enkelt lydbog

ID_XofY.mp3 (anbefalet)
[ISBN]_1of3.mp3
[ISBN]_2of3.mp3
[ISBN]_3of3.mp3

ZIP-filen navngives som ID.zip, og alle lydfiler i ZIP-filen angives i alfabetisk rækkefølge.

ISBN.zip
id_a.mp3
id_b.mp3

Supplerende PDF-fil

ISBN.pdf