Denne artikel vedrører den nye Partnercenter-oplevelse. Hvis du ikke ser en til/fra-knap med "Ny brugerflade" i øverste højre hjørne, er du i den tidligere Partnercenter-version. Læs vejledningen om, hvordan du tilføjer en ny bog.

Tilføj en enkelt bog

Du kan uploade og udgive en enkelt bog via Partnercenter for Google Play Bøger. Hvis du vil indsende et stort antal bøger, kan du se, hvordan du tilføjer flere bøger.

Angiv bogindstillinger

1. Log ind i Partnercenter.
  2. Til venstre skal du klikke på Bogkatalog og derefter Tilføj bog.
  3. Vælg skabelonen med de standardindstillinger, du vil anvende for din bog.
  4. Vælg en salgsmulighed.
  5. Vælg din type bog-id.
    • Hvis bogen ikke har et ISBN-nummer, skal du vælge Få et bog-id for Google (GGKEY)
    • Hvis du har et ISBN-nummer, kan du angive enten det 10-cifrede eller det 13-cifrede ISBN-nummer.
  6. Klik på Gem og fortsæt.
  7. Angiv så mange oplysninger om bogen som muligt. Du kan gå til forskellige faner ved at klikke på navnet på hver fane.
    • Bogoplysninger: Angiv grundlæggende bibliografiske oplysninger som f.eks. bogformat, titel og forfatter. Brug de yderligere faner øverst på siden til at finde de forskellige typer metadata, du skal angive.
    • Indhold: Upload filerne til din bog.
    • Pris: Angiv prisen på bogen, og hvor den skal sælges.
  8. Gå til fanen Indhold for at indsende filer for denne bog.
  9. Følg vejledningen for at uploade indholdet og omslaget.

Upload filer med indhold og omslag

1. Gå til fanen Indhold for den bog, du vil uploade.
  2. Klik på Upload en fil.​
  3. Klik på Vælg filer for at vælge filerne til denne bog fra din computer.
    • Hvis du vil uploade flere filer ad gangen, skal du sørge for, at hver enkelt fil fylder mindre end 2 GB.
    • Du skal følge vores retningslinjer for filnavne
    • Filer, der er uploadet uden fejl, vises på fanen Indhold.

Få flere oplysninger om fanen Indhold.

Udgiv bogen

1. Gå til fanen Udgiv for den bog, du vil udgive.
  2. Klik på Udgiv.
  3. Bogen vises i dit bogkatalog og udgives inden for 24 timer.